TT & Outing | Putrajaya 22 Feb 2009


Besok aku ngan kawan2 forum photosantai.com akan keluar outing untuk mengambil gambar di Putrajaya sempena "fishing competition at Precinct 8 (Feb 22) ".

Sesiapa yang akan berada di kawasan sekitar tersebut, jom la join kami...

Ada pertandingan memancing hari tu tapi kitaorang pi amek gambar dia orang memancing jer. Event yang dalam plan adalah seperti berikut:

Tempat: Putrajaya
Masa: 8.30pagi (berkumpul depan Masjid Putrajaya)
Aktiviti: Bersarapan, berbincang/ borak2 / shoot aktiviti memancing/ strobis tepi tasik dan lain2)


gambar ini tiada kaitan

(^_^)

zassS

50 pengkritik tak diundang:

rose emely said...

alaaaaaaaaaaa...acenggane nak join?
ader kelas lorrr...
huhuhu..kalo tak mesti leh blajor ngok korang snap pikcer kan kan kan? nanti leh praktis gak. ada SLR tapi tak pandai shoot pun rugi gak kan?

eliza said...

bersarapan? makan apa

berbincang? topik apa

borak2? mengumpat pasal apa

lalala

apisz said...
This comment has been removed by the author.
apisz said...

rose emely ---> ish..mai la join..kami sampai petang tau!






eliza ---> pasal eliza yg comel...wakakakakka

Y E R N ain said...

gmbr PLAYBOY angelina jolie ko blm ambk lg kn?

apisz said...

Y E R N ain ----> gambar ape lak jeli wei?

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

nanti aku balik, aku join korang!! haha.. seronot nak join neh.. yg tak tahan tengok bob n ustaz azhar ada skali tuh..hehe.. best!

apisz said...

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken ---> ustaz azhar tak join kali ni.... =)

kEy said...

hahaha~ memANcing mmG b0san!
lalalala~

apisz said...

kEy ---> pancing perempuan tak bosan..lalalalalalla

kEy said...

hahaha~ yeke x ser0nok? xcayE bg kes apisZ! lalalala~

apisz said...

kEy--> apesal ckp cmtu?

LifeSaver said...

aku tunggu lama kat masjid ni...ko kt mana..x nmpk pon...smpai hati ko pancing ikan duyung x ajak aku..lalala

apisz said...

LifeSaver --> ko dah senget ke ape ni???

aim-a said...

salam kenal...:D ni amik gambo org pancing ke amik gambo 'hasil' pancing org :p

apisz said...

aim-a --> dua2 pon boleh ma...HA HA...salam kenal... =P

kEy said...

hehe~ aje je.. lalala~

Sulela said...

Memancing ek? Boring la memancing. Tapi bila tengok ikan yang dah kene pancing tu best la pulak... kahkahkah. Kak penah tengok pertandingan memancing kat Bukit Merah. Pergghhh...rasa nak pitam bila terbau umpan dorang...hehehe.

cik siti penguin said...

gamba xde kaitan tu xbole blah. =P

Miss Jaz said...

salam apisz....best gek nak g tu ekk...eh gambar tue tak dak kaitan??yer ker??ke ada kaitan ngan tuan punyer badan..ahaks....

LifeSaver said...

aku senget...ko bonget...hik3

~~~ kay ~~~ said...

jumpa di sana -------> sana sana~~

fafaz said...

kt mane eyk?
dkt masjid putra kew?
sy kt duk putrajaya..
nk taw..
mane taw leh g sok..
huhuhu..

pinkiss said...

agak2 ada tak lelaki yang boleh aku pancing?

eliza said...

selamat memancing... ;)

apisz said...

kEy ---ape aje2? sekeh nak? wakakkaka






Sulela ---> akak ni..macing perempuan tak busuk kan? mesti nak wangi2 kan? HA HA HA....






cik siti penguin ---> muahahhahaha..memang tiada kaitan pon.. =P








Miss Jaz ---> salam..errr, gambar? =P








LifeSaver ---> bengong la ko ni..tu pon nak cite...adoi...mihaahhahahahah








~~~ kay ~~~ ---> jumpe di sini...lalalalalala







fafaz --> jupe je kitaorang dulu kat masjid tu ye....








pinkiss ----> ada kot....dato' K...wakakakkakakakaka








eliza----> pancing undi, pancinng perempuan, pancing ikan, pancing ko ..yang mana satu? muahahhahahaha




(^_^)

eliza said...

ko pegi pancing pondan pun ok jugak tu...hahaha

gee said...

-->nak gi memancing lak rasanya hehehe

3p4h said...

Wahhh!!!! Beshnya.... ~Ada exam kul 3 ni... Lgpn br je bka blog... Hu5

apisz said...

eliza ----> ko pondan kan? muahahahaha







gee ---> gi mancing ke gi dating?








3p4h ----> gud luck ye...

kEy said...

haahaha~ gilE katang nak sekeh k0non~~
sekeH la kal0 dpt~
reti ke mancing tu, baik prepare sek0r dr pasar pastu ny0r0k lekl0k~
lalalala~

kEy said...

pembetulan err0r d situ,
katang= kentang ek
haha~
=P

apisz said...

kEy ---> sekeh manja..lalalalala

kEy said...

hahahah..
sekEH manja?
akmal!! tgk apiZ gatai!
lalalala~

apisz said...

kEy ----> ..lol..ngadu kat bf ye...hahahhaha

kEy said...

ha3! haah...padan muke~~
wek wek...=P

apisz said...

kEy ---> kirim slm kat dia ye...hehe

LifeSaver said...

cter ape ??aku x faham...

kEy said...

life savER kt0rg cite pasal apiz ni xreti mancing sebenarnye smpai jatuh dlm laut!
lalala~

apiZ, nam0 kim slm, haha!

Ajwin Ajeera said...

nk joint gak la.

Zahari Ismail said...

gua kenal awek ne...

z@md0tc0m ^^ said...

Bro...rugi la aku xdpt join semalam..ada crouse..aduuhh



p/s: bila lagi nak buat?

eliza said...

ko senget~

~~~ kay ~~~ said...

jumpa di situ ---> situ situ...
lalalalaaaaaaaaaa...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

gambor awek tu x der kaitan tapi awek tu cun sangaT

besi said...

betul la...awek tue manja la
suka la tengok...

QueenWizza said...

xdpt nk g. putrajaya sgt jauh dr kulim ni. tp..
nnt aku nk tgk ko letak pic2 hasil2 yg ko dah shoot tu oke?
hahaha

bini kamu said...

mkn luar nmpk

BudAk hijAu said...

alaaaaaaaaaaaaaa...nk join!!

vidadarisakura said...

teda gambar aku!


cis!


lalalala