Strobist outing - 7/02/09 sabtu Putrajaya 4 ptg

Yey..aku dah lama tak bukak forum kegemaran aku...bila bukak je..aku dapat tau ada Outing hari ni!!! Confirm aku sanggup pegi walaupon, aku dok sok sek sok sek....sebab ni 1st time aku nak belajar strobist..

Masa diorang wat strobist outing kat Taman Batu Metropolitan hari tu, aku tak dapat join sbb ada kerja lain...so kali ni, aku kuatkan semangat, pegi jugak..So sape2 yang berdekatan putrajaya yang terasa nak jadi model, moh datang Putrajaya..berkumpul di Masjid putrajaya...

Ops, mesti ada yang tak tau pasal strobist ni ape kan? aku pon tak faham sgt...sbb tak penah cube..tapi ada beberapa contoh gambar sahabat2 saya masa diorg strobist kat Taman Batu Metropolitan...

testing pencahayaan payung..

aksi Buntalshoot...

post istimewa jejaka kacak bro Jusoh..

peserta raja lawak 4..

Beginilah gambar2 yang akan di hasilkan nanti...Nanti tunggu kemunculan si botak beraksi di depan kamera..muahhahahaha...aku segan sket nak jadi model ni..sape2 yang rasa nak beraksi depan kamera, mai la join ye....

Kepada kak lela, nak join, datang la sekarang..muahhahaha...dan miss izah yang berasa kat shah alam, meh datang jadi model..Bf duk jauh kan? takpe...cakap kat dia, masuk astro ni..siaran siam tertunda!!! hahahhaha....

Oklah...aku akan kesana kul 4..sekarang aku kena pi sarapan, sbb nak kena makan ubat...kang, aku pengsan kat sana..susah gak..muahahahhaha...chow!

zassS

21 pengkritik tak diundang:

eliza said...

ku tunggu aksi mu apisz.oooppp botak...lalala

sharamli said...

ni kal0 b0tak2 mach0 ke?
hua3..

Miss Izah Mohamed said...

hahaha.. i xmo publisiti murahan.. haha
malu laa nk sengih2 dpn camera..
klu i shoot sdiri xpelaa..

amboi, mane ade bf i duk kt siam lak..
dush3! hahahah

apisz said...

to eliza----> ape botak2?? ko nak aksi ape?? muahahhaha


to sharamli---> muahahhahhaa...ko rasa??


to Miss Izah Mohamed ----> takdenya publisiti murahan...ni semua ada bakat..mane tau masuk majalah ke...tak nak ke?...


(^_^)

Miss Izah Mohamed said...

i pemalu orgnye..
hahahaha... <-- poyo!

BudAk hijAu said...

rajak lawak 4..?pergghhh!!

advance!

Sulela said...

Huhuhuhu...nak kak join strobist outing kat Putrajaya? hahahaha...(sambil gelak guling2). Jauh la Apisz. Putrajaya tu pun kak tak pernah jejak lagi...hihihi

p/s: nak kak jadi model ke? ewakakaka

nurshafiqah said...

ko join forum ape ekk?
nk tnjau2 la..
mmc best je strobist..
skaliskale duk dpn cam merase gak glams...

Monkey D Luffy said...

aku rela jadi model underwear!

LifeSaver said...

aku teringin...tp ko x sebut nama aku...aku malu nak gi..hik3

baincardin said...

waahhh...ni jap lagi apisz post gambar² model terbaru nih! harus tonton nih! ^_^'

apisz said...

to Miss Izah Mohamed ---> gediks!!!

to BudAk hijAu ---> muahahhahaa...bakal beraksi...


to Sulela ----> ish ish..ye ke tak penah dtg??..kena bwk anak2 akak tu dtg sini...meh kita jln2 sini...

apisz said...

to nurshafiqah --->photosantai.com..meh la join..best!!!


to Monkey D Luffy ---->takleh la jadi model underwear..ko nye tak cukup saiz kan..muahahhahaha...

to LifeSaver ---->ala ala ala...lupe..dah duk purtrajaya lum??


to baincardin ---> tunggu la ek...hehe..gambar tak bnyak pon..

(^_^)

flanker_stj said...
This comment has been removed by the author.
*secret said...

uiyo..
besnye..mcm artis ee?

Miss Izah Mohamed said...

hahaha i mmg suke gediksantai.. haha
no hal punyo

anidaanuar said...

tunggu nak tengok hasil nye

vidadarisakura said...

bila maw tangkap gambar aku ni?


he

eliza said...

ko buat la aksi apa pun...
yg penting ko hepi, aku tgk saja..hahahaha

LifeSaver said...

blom....huhuhu

apisz said...

to *secret ---> lebih kurang cam artis la...miahahahha...


to Miss Izah Mohamed --> hahaha..gediks pon takpelah..klu depan kamera ko nak gediks, bagus gak..toksah malu2...


to anidaanuar ---> ok..tunggu ye... =)

to vidadarisakura ---> bila mau kuar sama..nnt aku shoot banyak2... =)


to eliza ---> ko sekarang mcm hepi je..tgh bercinta ye??? =P


to LifeSaver ---> bila nak dtg Putrajaya???

(^_^)