Rindu yang terubat...


Sudah berapa hari aku tak jumpa kau...aku rindu sangat2 kat kau...Aku rindu sangat nak jumpa dan sentuh kau...

Kalaulah kau paham perasaan aku...tak mungkin kau sanggup buat begini kepada aku..aku penat tunggu kau..Kau telah buat mood aku jadi sentimental sepanjang minggu ini...

Aku tak faham kenapa kau tak nak jumpa aku..padahal kau dekat jer dengan aku..Aku tak tahu samada kau yang tak nak jumpa atau aku tidak bernafsu untuk bertemu dengan kau...

Sebelum ini, setiap masa aku jumpa kau..Pagi2 lagi aku jumpa kau...Kau temankan aku bila aku memerlukan kau..Kau banyak tolong aku...Kau selalu buat mood aku ceria setiap hari...Kau sanggup teman aku berjam2 melayan karenah aku...Kau juga sanggup menerima apa sahaja yang aku bagi...

Tapi 3 4 hari ni, sedikit pon tidak ada kemahuan untuk berjumpa...Mood aku pon tak menentu sejak kebelakangan ni gara2 kau..Yang paling menyiksakan, aku juga tak dapat lepaskan nafsu bersama kau..Aku tau, kau saja dapat puaskan aku..Aku juga puas setiap kali aku bersama kau..

Aku tau, kau kadang2 curang dengan aku..padahal aku setia je pada kau..Tapi sebab aku masih waras, aku biarkan kau curang walaupon kau sanggup bersama kawan2 aku...Aku tak kisah...Aku sanggup berkongsi sebab sayang aku, cinta aku, hanya semata2 untuk kau...aku tak dapat berpisah dengan kau..

Aku juga faham, kawan2 aku tak pernah jaga kau seperti aku jaga kau..Kadang2, dibiarkan kau macam tu sahaja..Aku tak suka kau dibiarkan macam tu..tapi aku tak mampu nak halang...Kau jugak yang cari pasal...Kau tetap curang walaupon setiap kali aku menjaga kau dengan baik...Aku sedih..mau jer aku kunci kau supaya kawan2 aku tak sentuh kau lagi...

Hmmm...baru je sat tadi aku berjumpa kau..Aku sentuh kau dengan penuh perasaan dan hampir 1/2 jam aku bersama kau tadi..Aku lepaskan semua nafsu aku setelah hampir 5 hari aku tak jumpa...Akhirnya aku puas dengan kau..Aku baru terasa lega...Macam2 aku makan untuk bagi sakit perot...sampai nasi lemak basi pon aku sanggup makan..Janji perot aku sakit dan dapat berak..Kau lah teman aku selamanya...Mood aku juga kembali pada normal...


p/s: cintailah tandas kita dan jaga kebersihan


(^_^)


zassS

41 pengkritik tak diundang:

kEy said...

h0 h0~
n3 yg bgus untuk wat karangan jgn delete, nak tiru!~
haha!~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

yeah!!

best nya dapat pergi toilet kan?

rasa heaven jak~

hehe~

baincardin said...

itulah nikmat kehidupan....peeerghhh...lega! ^_^'

Sulela said...

Mak aiii...best ke pegi tandas, Apisz? Tak best laaaa...hahaha. Pegi pun sebab terpaksa jek. Kalau tak, jangan harap la nak jenguk...hahaha

p/s: tapikan, ramai orang lelaki cakap...diulangi, orang lelaki cakap...perkara yang paling best dalam hidup mereka adalah berak. sabar je lah...

Dato Paduka Masri said...

tambah plak ko hisap rokok.... wow....

Mr PenyuBiru said...

dah agak dah.. hehe

proses penyahtinjaan adalah sesuatu yg nikmat.hehe

~~~ kay ~~~ said...

lalalaaaa~~~
(malas nak komen....)

Monkey D Luffy said...

aku dah tak ingat... baper hari aku x berak ni?

rose emely said...

mak oi....
sungguh tegar...kasih dan sayang mu pada doktor TAN...
tahniah...aku kagum dgn diri ko...
ngeee :D

sometime sometime sometimes said...

penuh emosi dan penghayatn.. aku kn cube berlatih supaya krangan aku lbih berjiwa seperti karangan ko ek pisz.. hhha

zener_lie said...

memang betul orang yang paling berbahagia adalah orang yang menemukan wc

piqah SHJ. said...

hehe
tula
lain kali byk minum air..
mkn betik ke..julap ke..

penjenayah.merah.jambu. said...

ceh..
eek upenye..
hikhik..
seksa ooo tak lepaskan..
ase tak sihat je..
lepas aje,fuh,lega gilaaa :)

ab geldofg said...

dlm sminggu ada je mood tk menentu ko.....aku ingat baik ko jadi pompuanlah

eliza said...

hahaha...aku ko x rindu...lalalala

Shemmi said...

aku x suka toilet..tak suka duduk dlm bilik yg sempit!ewww!!!lemas!

wlp sgt2 suka dapat melepaskan hajat besar..rs itulah ant nikmat yg Allah Taala bagi yg paling best..hahaha...

pinkiss said...

baca entry ni, tiba² rasa nak gi toilet la.

arfahadnan said...

punyer ler karangan panjang..
citer macam2..

rupanyer nak citer pasal berak jer...

haih..

IdaAnuar said...

cis!cis...ingat kan cinta kat komputer ke..rupe nye tandas!ceh!cit!porrrah lah apisz

gee said...

waaaa...-->smackdown apizs...

LifeSaver said...

ler...kalo x nak o'ok..xpayah la o'ok..hahahaha!

orangorang said...

biar betul ko. sampai 5 hari. sembelit tu.hahaha

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

Ah! buat lawak ke?

QueenWizza said...

hheeheh
caya la dude.

cara penceritaan yg best.

even aku dpt agak mesti ade something wrong ni. hahah

cheersss~

A a D i I ? said...

owh..oke..
hahaha.. :D

vidadarisakura said...

aku ko nda rindu meh?


haha

apisz said...

kEy --- tiru la... =)




ZARA 札拉 [사랑해~] --- berak memang best....kakakakkaka





baincardin ---> lega....hlang masalah....

apisz said...

Sulela ---> hahaha...suami akak pon sama ek...






Dato Paduka Masri ---> jgn hisap rokok..nnt ko cemarkan tandas..haha..







Mr PenyuBiru ---> hilang nikmat kalau tak berak....

apisz said...

~~~ kay ~~~ --> tak mo sudah...






Monkey D Luffy --- ko ada masalah dalaman..wakakkaka





rose emely --- tandas tempat ko buang segala2 nya...baru puas....

apisz said...

sometime sometime sometime -- hati mau ikhlas...






zener_lie --ape wc tu???





piqah SHJ.-- tak suke betik...lalalalala

apisz said...

penjenayah.merah.jambu ---. setuju ngan ko...






ab geldofg --- biase ar tu...





eliza --- > ko rindu aku tak? hahaha

apisz said...

Shemmi -- besarkan tandas ko..hias la cantek2...





pinkiss -- ek eleh, padahal memang tgh nak berak kan..wakakakkakaka...





arfahadnan --- huhu.. =)

apisz said...

IdaAnuar -- takdenya nak bercinta ngn komputer...






gee -- mo ajak sparing ke?









LifeSaver ---seksa batin klu tak o'ok....

apisz said...

orangorang -- sembelit ke..ko sudah cek ye? hahhahaha...





:+:+: Ashikyn :+:+: -- mana lak lawaknnya....







QueenWizza --pandainya ko dpt agak kan....

apisz said...

A a D i I ? ---gelak kenapa? ish2...




vidadarisakura --- tak..hahahhaaa...

cik siti penguin said...

puitisnya untuk menggambarkan toilet.
=.=

apisz said...

cik siti penguin --> toilet u penting...tandas awam tak best!

eliza said...

aku x rindu ko la....haha

Y E R N ain said...

senget!

apisz said...

eliza ----> betol ke? hehe...



Y E R N ain ---> jolie senget...

vidadarisakura said...

gud!

lalalalaa