Kemas Rumah

Aku hanya nak tunjuk gambar je.. malas nak taip..sbb korang tengok pon, korang dah tahu...

Rumah bujang.. Sampah tu kawan baik..tido pon kadang2 ngn sampah...muahahaha..

Tp ntah ape kena ngan dak2 umah, jadi rajin tetiba nak kemas rumah..

Sebelum......












Selepas....... =P

wakakakakakaka...sape2 nak datang, mai la...

*gambar pakai kamera phone

zasSS

38 pengkritik tak diundang:

baincardin said...

aku time ni pi register utk new sem kat UKM Bangi pisz. panas+penat.lepas register terus blah blik umah.member2 lain sumer dah register dn terus blah.aku pun dgn boringnya blah la gak...

apisz said...

lor..apesal tak bgtau dulu..kalau tak, leh leapk minum2...

aku belanja la..takpe....

next time, wajib bagitau!

rose emely said...

yer ke yg last tu umah ko?
acam len macam sket arrr perabot tuh. yg atas tu coloful n variety of size...bila dah siap...leh perabot yg sedondon plak
ishhh..musykil musykil.

eliza said...

ala...ko x payah cerita panjang2 pun aku tau diorng tu memang malas mengemas...
termasuk ko skali kan...kan

apisz said...

HA HA HA HA...

apisz said...

eliza ---> aku rajin..sesuai nak wat calon! wife aku relaks je nnt..HA HA HA

Y E R N ain said...

gmbr selepas tu cm tipu..

acid_amino said...

wah...bkn maen cantek lg jd nye pas kemas...ni deko bersame eric ke ape

apisz said...

Y E R N ain ----> HA HA HA... selepas tu aku mls nak amik....

apisz said...

acid_amino ----> tipu semata2..HA HA

kEy said...

tuluN kemaS mejA sy skali!~~
hahaha!

apisz said...

kEy ----> HA HA HA..pandai je kan amik kesempatan...

Y E R N ain said...

ko memg pmalas.. lalala~

apisz said...

Y E R N ain ---> ko belum mengenali diriku ini lebih dekat..dari luaran, mungkin ko bisa mengatakan begitu padaku wahai jolie....

muahahhahahahha

gee said...

Huishh..first time ni la tengok rumah bujang lelaki..seleraknya..tapi yg last tu betulke rumah apsz..hmmm..

apisz said...

gee ---> HA HA..memang hancus..tp ni la 1st time umah sewa plg ok nk banding sebelum ni...

* last tu bkn rumah ni..wakakakkaka

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

wah!

cam magic la...

hehehe~

apisz said...

ZARA 札拉 [사랑해~] ---> weekkkkkk..HA HA HA

LifeSaver said...

tu rumah ke zoo????

ai said...

Yg SEBELOM tu, mau tak idup aku kalau umah sepah camtu apisz ooiii.Lagi cepat pendek umur aku! kahhhhhhhhhh..sib bek SELEPAS tu cantek & kemas. Harap2 tahan lama lah ye??? ;P

ai said...

Cilako kau apisz!!! kau tipu yee??? cisss ;P

kEy said...

apiZ tu bukan amik kesempatan tapi pandai cari peluang...ahakZ..
lalala~

Sulela said...

Mak aiihhh...yang sebelum tu betul2 nampak macam kapal karam...hahaha.

Tapi yang selepas tu memang jelas penipuannya...bijak betul la Apisz neh...hahaha

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

2 words = luar biasa!

hehehe

Ima Syazlin said...

eh macam lain je gmbr sebelum dan selepas tuh, sliding door cam pun kena makeover ke?

PJ selamba said...

ekekeke
nampak sangat la yang last tu bukan rumah ko
lalalala

qishie said...

haha..apisz tipu..

hampess...

aku taw..at d end...umah tu still x dpt di kemas...haha

piqah SHJ. said...

wahaha
tipu gle...selepas perabut sume dah tuka ye x..
and korg nye umah mmg dasat nk mati..sume umah laki cmtu..kt tmpat ak pon sme gak..
geli siot.
haha

rajin2 la mengemas pasni..

IdzaRis79 said...

gambar yg 1st ingatkan stor/pembuangan sampah...

bila tgk yg last tu..hem..br sedap mata memandang...

Melissa Mazlan said...

hahaha..nice..macam hasil eric leong=p

3p4h said...

Ya ampun!!!! Awat cam tongkang pecah~


Hahahaa... Apapun tahniah krna bjaya mbersihkan semula..


p/s: Kbersihan sebahagian drp Iman..

apisz said...

LifeSaver ----> ko senget la..ada ke ckp zoo.. mesti ko tak penah pi zoo kan.....






ai ----> muahahahhhahaha..tipu ek.. =P







kEy ---> mengambil peluang ye...aku tak rajin sgt ler..sorry ler...hehehehehe......







Sulela ---> alah, berani kerat jari la semua umah bujang hancus! hahahahhahaa...







:+:+: Ashikyn :+:+: ----> HA HA HA HA...






Ima Syazlin ----> memang lain pon sbb selepas tu bukan umah aku....lalallaalalala





PJ selamba ---> ko memang bijak....hahaha





qishie ---> pandai ar ko..umah aku takleh kemas sgt..nnt hancus gak....




piqah SHJ. ----> biase ar..lelaki...






IdzaRis79 ---> HA HA HA..ada ke patot ckp stor sampah..ish ish..teruk jgk umah aku ni...





Melissa Mazlan ----> hahahaha.....





3p4h ---> ntah2, umah ko pon sama..HA HA HA...


(^_^)

LifeSaver said...

aku x penah gi zoo...ko bwk la gi zoo...kita dating mating kat zoo...hak3!!!

amiena said...

bukan umah bujang lelaki selalunye kemas ke? pecah rekod la korang2 nie erk.....pic lastu tipu sungguh ag.....huhuhuhuuuu..ke korang sempat kemas umah separuh jalan je?hahahhaaa....lagi separuh jalan dah letih tahap gaban.... ^_^

Shemmi said...

giler penyamun punya bersepah!

hahahahaha!!!


*confuse..umah last lantai dia warna len...jgn tertipu..sebelum dan selepas..adalah sama sahaja...hahahaha!!!

sometime sometime sometimes said...

perghhh.... siap tukau sofa n lamp tu... wakakaka... nmpak sgt umah org lain bro... kikikI~... meh meh siap umah etoi lak meh.. hehe

Redbloodsnow said...

Masya'Allahhh...berseypahnyer umahhh. tp yg last pic tuhhh.....haipppp!!! dushh dushh ko apiz...hahaha

vidadarisakura said...

er....hai!


ai single..

boleh kemas ruma ai??
hehehe