Korang rasa???

Korang rasa la di zaman dulu dan sekarang ni, siapa paling kejam, jahat, zalim,....

LELAKI


or


PEREMPUAN


Korang rasa lah, mana satu paling baik dan bagus..



LELAKI


or

PEREMPUAN


zassS

41 pengkritik tak diundang:

pinkiss said...

dua-dua kot.

noorfarhana said...

zaman skunk..
dua2..same jer..

syaza said...

err...
dua2 sama...
ego...
haha...
=.="

eliza said...

lelaki itu ko

dan

perempuan itu aku

hehehe :P

one love said...

sama rata :)

qishie said...

pada pandangan saya..

pasal kejam tu..kdg2 kita nmpk laki yg kejam..tp dibalik kekejaman dia tu atas pengaruh seorg wanita..n sebaliknya la..

yg kedua..x boleh nak dibanding kan la ..
sbb msg2 saling melengkapi antara satu sama lain..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sama la kot?

=)

dua2 ada kelebihan dan keurangan..

i.am.belle said...

jawapan 1
perempuan : nama dia faryn budak kejam

jawapan 2
pun perempuan : nama dia ladivalabelle

xD saje aku promote link aku dan adinda ku.. lalalala....larik!

alhaqimi said...

hurm~ manusia kot!

Y E R N ain said...

msg2 terok!

Y E R N ain said...

anyway, i rs STRAWBERRY~ lalalala.

dayenpanthepucca said...

siapa paling kejam, jahat, zalim,....

LELAKI ZIONIS!!!


paling baik dan bagus..

PEREMPUAN mengandung. susah wei! iskh3... (aku bayangkan je)

Monkey D Luffy said...

zaman dah berubah...

apisz said...

aku rasa syetan laki ngn syetan perempuan tetap jahat,kejam, zalim




dan....



aku rasa, manusia semua baik dan bagus samada laki or perempuan sbb manusia adalah sebaik2 kejadian dan khalifah ALLAH s.w.t yg paling sempurna...


p/s: jawapan korang semua tak sama cam jwpn aku...muahahaha...

* aku tak bagitau laki n perempuan tu ape..manusia pon bleh, syetan pon bleh, jin pon bleh....


muahahhaha...


(^_^) peace

ab geldofg said...

jerman yg kejam..buat bmw lawa2...pastu jual mahal2...kejam betul

apisz said...

ab geldofg ---> adohai...ko manusia terpesong..wakakkakakkaka...

intan.dayana said...

hmmm..
akan memilih yg pertama lelaki..
dan yg kedua perempuan..
hahah~

apisz said...

intan.dayana ---> yelah..sbb ko tu perempuan...kan....

sharamli said...

mana 1 erk....

xsum0 laki kejam..
xsum0 p0mpuan kejam..

xsum0 laki baik..
xsum0 p0mpuan baik....

dem0 ras0?

hua3...kawe tany0 balik.....

apisz said...

sharamli ----> jwpn nya aku dah bagi kat ats... miahahhaha..


tp ko baik kan...ekekkekeke..


(^_^)

sharamli said...

atas mn?

sharamli said...

oo..k2..
jgn yg amat memberangsangkan......

apisz said...

sharamli ---> ye lah2...aku setuju pendapat ko..miahahhahaha...

sharamli said...

tq sbb ckp aku baik..

k0 0rg 1st ckp aku baik *blushing*

apisz said...

sharamli ---> kwn2 aku semua baik...hehe..

sharamli said...

kwn2 k0....

bkn aku...=(

sharamli said...

k la...k la....
aku baik..aku baik....

org laki je jht..org laki je kejam...

0rg p0mpuan cm aku je yg baik..ku redha....hua3....

ann frendly said...

wuih.. soklan ni paling payah nak jawab.. lagik payah dari soklan periksa taw...

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

soklan apakah itu? manede jawapan! hahha.. err.. 2-2 la kot!

ms.syaza fatinah said...

of coz la boys.
ops!!
lupe plak...tuan pnye blog ni lelaki..

baincardin said...

Yang mana jahat? Jawapan: it depends

Yang mana baik? Jawapan: it depends

^_^

nurshafiqah said...

haah
da tade kje da asyik wat bancian je ni..

due2 bagus dan baik dan hebat dan segalanye.

LifeSaver said...

dua2 jahat!aku je baik hati..lalalala

gee said...

kejam dari segi ape ni..

apisz said...

ann frendly ---> susah ye...takpe lah..ann fail ok..muahhahaha..





:+:+: Ashikyn :+:+: ---> jwpnnya tanya pada IMAN



ms.syaza fatinah ---> yelah...boys jahat..tp bf tu bukan ke boy gak ke? muahhahaha




baincardin ---> setuju!!




nurshafiqah ---> saje2 je...hehe




LifeSaver ----> sbb tu aku suka ko...



gee ----> kejam terhadap lelaki

gee said...

owhhh..itu perlu..hehehe..takdela tengok gak la layanan dio(lelaki) pada kita(girl) camne kan..

apisz said...

gee -- setuju pendapat gee =)

Melissa Mazlan said...

sekarang laki boleh buat keje pompuan n pompuan pun boleh buat keje laki..kesimpulannya dua2 hebat=)

apisz said...

Melissa Mazlan ---> ye ke? tak jugak...ada yg pempuan takleh wat keje laki, dan laki takleh wat keje pempuan.....

(^_^)

LifeSaver said...

aku tau ko suka aku..maknanya aku ni ape?laki ke pompuan??haha

Sulela said...

Kak tak rasa pape...hahahaha