Kepenatan dan frust..

Aku masih mood period...wakakakakaka..

Aku tak tahu nak buat pe skrg...

tgk screen PC je aku rasa penat...

nak ziarah kawan2 pon, tak sempat sgt...

semalam, seharian aku di dataran merdeka...

Kul 8pagi sampai 5.30 petang..

Kulit dah sunburn...

Hangus dek berjemur tengah panas...

Badan aku lenguh2...

rasa nak mitak sape2 tlg picitkan...

ni semua angkara nak dapat gambar best2...

merangkak, meniarap, memanjat, terbaring, tidur, terkangkang, terbang, semua aku buat..

tapi gambar aku tetap hancus gara2 takde pengalaman shoot sport yg laju mcm Le tour de'Langkawi..

next year, confirm aku repeat lagi untuk baiki gambar2 yang hancus..

ok lah..aku kena kuar gi Subang jap...sape2 yang ada area tu, jom lepak2 minum....

zassS

46 pengkritik tak diundang:

ab geldofg said...

period tu apa ye?

z@md0tc0m ^^ said...

haha ^^ period ye??

upload je la gmbr hancuss pn..nk tengok jugak ^^
aku lg la xpenah langsung amik gambar sport..xsampai tahap tu lagi



p/s: masih belajar lagi...

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to ab geldofg ---> period to mood unstable je bagi aku..wakakkakkaa..

klu period, semua benda tak kena...HA HA HA...

mu nak tahu detail, mung tanyo ore tino...wakakakkaka...




to z@md0tc0m ^^ ---> nanti akan di upload ye...

ab geldofg said...

ko tmpal kt mana kotex tu?....

LifeSaver said...

meh aku tlg urutkan ko...hahaha!

p/s:ab gelong!!!

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

ab geldofg ---> no need kotex!




to LifeSaver ---> kawen dulu..wakkakakkaa...

vidadarisakura said...

ambik gmbar aku bah..
kompom best!


haha

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

vidadarisakura --> rosak gambar aku...

eliza said...

kesiannya ko...ish ish

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

eliza ----> tak yah susah2...

IdaAnuar said...

manjang period je pisz...

eliza said...

aku pun x mau susah2 jugak..

Y E R N ain said...

x pyh pkai kotex. pkai tampon ja. hahaha.

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe..

period?

apakah~

LOL!

amik LTdL?

hehehe~

ab geldofg said...

kdendaran nama aku disebut dgn kuat oleh LifeSaver...........apakan salah aku?:(

Mr.shari said...

haha.apsal anda period?question mark d sni:D,lex bro, kaki snap xpnh knl erti kepenatan ryte?,peace...:D

baincardin said...

jangan selalu period je Apisz. tak baik utk kesihatan. ngehngehngeh...^_^

intan.dayana said...

wah~
kamu pOn periOd jugak ke..??
laki ke pOmpuan ni..??

besi said...

mana hasil pic kat dataran?
tunjukkan la

Mike Razali Jr. said...

salam----ramai gak dlam blog ni....em.salam kenal dari sahabat....

one love said...

hehehehh semoga berjaya tahun depan! serius :)

Shemmi said...

a'ah..mana hasil kutipan gambar2 hancus ko tatkala terkangkang, terbang, tertiarap dsb nya tu?

nk gak tgk tahap mana yg digelar hancus tu..

nnt kitorang pakat2 bagi markah 1-10

sharamli said...

ni ari yg ke bp peri0d weh...
kal0 lebey 15 ari da lain jdiknya....
k0 jgn nk tipu...

pinkiss said...

ko up sikit gi klang. nanti aku join ko. err.. ko nak painkiller tak?

QueenWizza said...

ko x pnh tunjuk pun hasil gamba2 ko yg hancus tu. nk tgk
hahaha
pastu kitorg komen tgk hancus ke tak :P

effie said...

abang ku sayang..
lepak laaa..
slow2..
sabar itu separo dari iman..
kot kot dalam amek gambar..
jumper balik minah chomel tue..
kan best..

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to IdaAnuar ---> period 2x sebulan..wakkakaka...




to eliza ----> aku tau ko tak penah ikhlas!



to Y E R N ain -----> aku tak pandai...ko ajarkan ye...


(^_^)

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to ZARA 札拉 [사랑해~] ----> takde ar..aku period tak kuar darah....HA HA



to ab geldofg ---> abaikan lifesaver...



to Mr.shari ---> he he..betol3...




to baincardin -----> TQ bain...cube tak period dah..Muahahhaha..

LifeSaver said...

jom kawin!!!

p.s: ab..aku sebut nama ko..aku rindu ko~

LifeSaver said...

apisz jahat!sila jgn abaikan aku!!

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to intan.dayana ---> period tp tak berdarah....wakakkakaka..




to besi ----> OK, nnt aku upload...



to Mike Razali Jr. ----> salam..welcome...




to one love -----> =) TQ so much!

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to Shemmi ---> OK..aku upload ye..nnt korang kutuk la ek... =P





to sharamli ---> mane leh tahu..rahsia la...sebok nak tahu dalaman orang...HA HA HA...



to pinkiss ---> nnt aku gi sana aku call ye... HA HA..mcm ada no fon...

p/s: nak nak..he he...





to QueenWizza --> cinfirm hancus! nnt aku upload then korang komen ye...



to effie ----> ye lah adik ku yg bucuk.....

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to LifeSaver ---> nak kawen kat ne?? ab jadi saksi..wakakkakakaka...



p/s: aku suh ab abaikan ko sbb aku nak jaga ko..HA HA HA..romantis kan...

Y E R N ain said...

tlg ajarkan?
ok2. boley.
jumpa dlm mimpi ok.
hahaha~

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

Y E R N ain ----> takut jadi lain dlm mimpi...HA HA HA =P

LifeSaver said...

kwin kt tepi umah ko pon leh...aku no problem..ab bukan saje leh jadi saksi..jadi tok kadi pon leh..hahaha


ps: romantiknya ko!!!ab..jauhkan diri dari aku..hahaha

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

to LifeSaver----> tau kat laki ko, mau kecik hati ni... muahahahhaha

eliza said...

ku ikhlas untukmu...hehehehe

BudAk hijAu said...

piyet....?ko perli den eh..?fine!!

lalalalala...

- - - - -- - APISZ- - - - - - said...

eliza ----> so sweet..hehe =)


BudAk hijAu ----> mcm la ko sorang je period..wakakkakakkaka...

Mr PenyuBiru said...

next year cuba try ambik gambor sambil berbasikal.mesti dapat shoot ngan baik.hehe

apisz said...

Mr PenyuBiru ---> LOL..ingat dpt naik superbike cam MEDIA diorang...muahahhaha..

LifeSaver said...

laki aku???laki aku madu ko!hahaha!

apisz said...

LifeSaver ----> senget ar ko...wakakka

apisz said...

LifeSaver --ah, tak nak aku di madukan..nnt madu dah habis, ko buang aku... wakakakkakaka...

LifeSaver said...

aku x kan madukan ko...aku sepahkan ko..hahaha