2-3hari aku period...

Sebenarnya minggu ni tak stabil sangat..period aku datang lagi..so banyak kerja yang aku tak dpt buat..biasa ar..asyik moody jer..emosi terganggu...muahahhaha..

takde lah..gurau2 jer..aku sebenarnya cam biasa... asyik selsema + sakit kepala...:mFlu: sampaikan diri sendiri pon tak terurus...inikan pulak, nak ngadap screen komputer aku ni...sekadar melawat tengok-tengok blog kwn2 camtu je ar..tak sempat nak tegur...

InsyaALLAH, dah baik nnt, aku ziarah semua...aku pon tak faham nape mudah sgt aku nak selsema..sakit kepala kalau selsema!!..nak buat kerja pon tak selesa...tp nak wat camne..tu semua ujian dari yang ESA..terima dengan tabah..kan???...

Sok sek sok sek...huhu..tak selesa ni...chow dulu..nnt berjangkit...


keadaanku yang period...post manja... =P


zassS

21 pengkritik tak diundang:

Miss Izah Mohamed said...

lorh.. xchat kah??
get well soon..

Sulela said...

Alalalalaaaaa...ciannya Apisz tak sihat. Jangan takut2 nak makan ubat ek. Patut la blog lama tak hupdate. Seronok baca telatah Apisz tau. Ok, give yourself a rest. Semoga cepat sembuh, amin...

ab geldofg said...

tuhan suruh ko igt kt dia lah tu

penjenayah.merah.jambu. said...

pompuan ke?
hahaha..tipah tertipu ngan namemu slame ini..
aiyak!

take care lorh..
mkn buah oren manyak2..
kasik ade vitamin c..
haha..mandai2 je aku ni..
hoho..
k,hopefully cpt sembuh ye!

apisz said...

Miss Izah Mohamed----> cepatnya komen...laju ajer....nway,thanks...


Sulela ---> thanks kak...insyaAllah, cepat baik... =)


ab geldofg ----> betol tu ab...DIA maha mengetahui...aku terima dengan tabah..


penjenayah.merah.jambu.----> aku selalu minum oren...dah bnyak sgt C++ dalam bdn aku ni..hehhehe...
thanks...

(^_^)

eliza said...

kasian loh...pgi inject la..

sharamli said...

naseb baik xsengguguttttt

apisz said...

to eliza ----> ape kate ko tlg inject? heheheh...


to sharamli ----> tu la pasal..kalau sengugutt tak tau camne..aku tak penah rasa...miahahhahahha...

(^_^)

Monkey D Luffy said...

keluar darah period dr mana?

LifeSaver said...

aku pon conpius kuar darah dari mana?


kapten: lubang idung kot~ hahaha

apisz said...

to Monkey D Luffy ---> mai sini cek tgk kat ne..muahahhaha..


to LifeSaver ---> ish2..benda gitu pon nak tanya...sebok! wakakakkaka..


(^_^)

anidaanuar said...

tak chat...cian apisz.haaaacum!alamak virus!

eliza said...

en..ko mo kna inject belah mana?
ko ckp skrg? heheehee

F A R Y N said...

period?
pakai ar kotex...haahaha

LifeSaver said...

aku mmg suka nyibuk2 ni...hik3

apisz said...

to anidaanuar ---> lor..maaf..tak sengaja..hihihi...


to eliza ---> kat hati...mau???

to F A R Y N ----> tak reti pakai ar..ajarkan? muahahahahhaa...


to LifeSaver ----> tarik telinga!!! nakal!... har har har....


(^_^)

afzan;NA said...

wo...ko pun period gak eh?
same la ngan member aku kat mesir..
tapi dia period kuar kat tapak kaki dowh..haha

apisz said...

to afzan;NA --> eh, pesal lak die period kat situ? buruk perangai..kena cek ngn doc tu..ada prob..wakkakakkaka...


(^_^)

afzan;NA said...

tu yg aku musykil...siap ade gambar period kat tapak kaki dalam friendsternye...sungguh tak senonoh..hahaha

- - - - - - - APISZ- - - - - - - said...

to afzan;NA --> hahaha..kotor itu org...

afzan;NA said...

tapi itu agak bersih gak :P