Jom Keluar Tengok Wayang..

Aku rasa aku dah bosan tahap gaban dah ni..

Sape2 yang nak tengok movie, jom kuar... semalam kuar cite cite upin n ipin.. best gak tu walaupon kartun...

The Pink Panther 2 pon kawan2 aku cakap best...

Sape bagi nama terawal aku belanja..

15hb ni aku kuar pi strobist lagi..

Tarikh : 15/2/09
Tempat : Lake garden KL
Masa : 8 pagi (breakfast nasi lemak di TANGLIN ) - depan Hospital Tanglin atau sebelah sekolah MGS / Masjid Negara. (Lalu depan Bkt Aman pas tu belok kiri pun boleh)

So aku nak tengok wayang besok... Sape2 nak aku belanja, jom la ye..


P/s: sape2 nak jadi model 15hb, boleh jugak ikot aku... Vida, Budak hijau n LifeSaver, korang jadi model botol budu ye...so aku invite korang.. wakakakkakak...


zassS

27 pengkritik tak diundang:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Nak jadik model gak belh?

Betul..betul..betul..

(cam upin dan ipin plak)

ab geldofg said...

jom!

baincardin said...

waahh....best Apisz nak belanjer tgk wayang nih! Bertuah saper² dapat ikut dia sok. Silap², siap blanjer top-up handphone skali nih! hehehe ^_^'

So, kamu semua enjoy esok ya!!!!

baincardin said...

cek email ko Apisz ^_^

Selamat mencuba dgn baek!

dakgilachoc a.k.a nani said...

nak itot...dekat dah tu...tapi kena support semua tau..tiket wayang, tambang bas, tambang LRT, makan minum, topup...sila YM saya....wakakakakaka....

LifeSaver said...

ok!cantik!!jom!!aku org yg terawal ke???

aku model botol budu...sure ramai beli lps ni!!!!

vidadarisakura said...

life jadi model pakaian dalam!

haha

~~~ kay ~~~ said...

APISZ,
esuk kay tengok kat Midvalley...

F A R Y N said...

nasi lemak tanglin dah tak best mcm dulu...huhuhuhu...

intan.dayana said...

nk tgk wayang jugak..
tp exam bederet..
maka nye kne simpan dlu niat tuh..
hehe~

arfahadnan said...

teringin nak tgk upin dan ipin..


..^_^..

Redbloodsnow said...

Jom tgk wayang ramai² ^_^ hikkss

Sulela said...

Apisz, nanti jangan lupa upload gambar stobist yang dah siap...:)
Nak tengokkkk....

sharamli said...

laluh

said...

hav u ever consider the curious case of benjamin button?? rasa mcm besh jew cite tu.hee.. mawu pegi tgk!

besi said...

tgk la citer2 yang best2 sikit
upin ngan ipin ko nie macam ada anak je..........eheheheh

baincardin said...

Citer Benjamin Button akan tengok esok malam!!! Yehoo!!!! ^_^ Selamat menonton semua! ^_~'

piNky LuCiA said...

waa.. nak pg tgk wayang ke? nak ikut.. hehehe..

gee said...

laa..15 ni gee gi Berjaya Times Square lak..takde rezeki la nk terima belanja dr gee..hehehe

- - - - - - - APISZ- - - - - - - said...

to ZARA 札拉 [사랑해~] ---->
model ape? boleh ..boleh.. boleh..

He he he...


to ab geldofg ---->
Tak nak ar gi ngan ko...wakakakkakaka...


to baincardin ---->
Jom, belanja minum bleh ar... miahahhaha...


*dah cek email..thanks ye...


to dakgilachoc a.k.a nani --->
yelah yelah...jom... =)


to LifeSaver --->
aku tunggu kat sana ye...

*V suh ko jadi model suar dalam..jahat kan V tu..tumbuk dia!




to vidadarisakura ---> kejam ko V!


to ~~~ kay ~~~ --->
nnt Kay miskol ye... he he..jupe kat sana...


to F A R Y N ---> kat ne sedap?


to intan.dayana -->
naseb la jadi student..HA HA HA


to arfahadnan -->
jom ar..best...


to Redbloodsnow --->
taknak ar..aku ni pemalu ... =P


to Sulela --> OK kak! =)


to sharamli --> laju sokmo dio =)



to ツ --> BEST gak cite tu!!!


to besi --->
aku dah bekeluarga la...ada ayah,ada mak, HA HA HA..




to baincardin --> tengok kat ne???


to piNky LuCiA --> ajak pakwe ye?


to gee --> buat pe kat sana? nak ikut..hehe...



(^_^)

gee said...

main bowling la..nak ikut jom le..hehehe

baincardin said...

Tengok kat Cineleisure Damansara. Tengok jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk!tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk!tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk! tgk jgn x tgk! gk jgn x tgk!
^_^'................................

LifeSaver said...

ok!set!nnt calling molling ye..vi tu nak kena sula dgn aku..baru dia tau...huhuhu!geram!

p/s:ko jeles ka aku jadi model??hahaha

Monkey D Luffy said...

budu diorang tu bg pic seksi taw... aku suka!

Y E R N ain said...

angelina jolie maw jd model Playboy. ada berani?

~~~ kay ~~~ said...

APISZ,
miskol dua kali ptg tadi,
nape x return call pun...
kredit dah abis eh...
lalalalaaaaaa...
(kitaorang tengok wayang best wooooo....)

Shemmi said...

aku tak sabar nak tunggu citer transfomers part 2...


My..Shia Labeouf..

* citer2 slow motion ni x minat...like...Ipin n Upin?
ngehngehngeh.....