Say "selamat jalan" kepada my luvly lecturer

Kejap lagi aku kena gerak pi KLIA..hari ni hari terakhir my best lecturer madamme aisyah berada di tanah air tercinta sebab akan melanjutkan pengajian di Manchester United...

Aku harap sempat jumpa sbb aku nak amik gambar dulu dengan dia...muahahaha..nanti aku post kat sini...

Hilanglah seorang tenaga pengajar yang cukup dedikasi dan ambil berat pasal student.. Hilang beliau takkan ada pengganti sebaik dan sehebat beliau..ahh, sedihnya.. terasa sangat kehilangan beliau...

Jauh disudut hati aku, mendoakan beliau dan keluarga selamat sampai di sana dan meneruskan kehidupan di sana dengan baik..aku pasti merindui kelibatnya di tempat belajar..Namun itulah hakikat lumrah kehidupan.. yang berjumpa pasti berpisah..semuanya sudah di tentukan...yang penting, aku dan sahabat2 lain pasti merindui...

Sambungan untuk beberapa keping gambar yg diambil tadi di KLIA.. Alhamdulillah, semua nya berjalan lancar dan madame telah pon terbang ke udara..muahahaha...

Madam Aisyah

Family Madam Aisyah bersama anak2 dan suami tercinta

Kengkawan yang hadir untuk say 'selamat jalan'

which one me?? muahahaha..

Group photo


Sayonara Madamme..

zassS

30 pengkritik tak diundang:

vidadarisakura said...

bye madam...isk2

apisz said...

isk2..thanks..ekekeke...

Miss Izah Mohamed said...

bye bye madame.. huhu
doakanlah dia bjya abiskan study dia kt sane

LifeSaver said...

huhu..bye2 madamme~
semoga dirimu diiringi rahmat dari Illahi~

lela said...

Sedih kan untuk mengucapkan selamat tinggal pada orang yang kita sayang...errrr sayang sebagai cikgu tau. Ingatilah dia dalam doamu...

Nazz said...

Sayonara...sayonara... hingga berjumpa lagi... sayonara...sayonara..hingga berjumpa lagi.... hik hik

baincardin said...

semoga selamat semuanya..amin.....^_^

BudAk hijAu said...

MU..ade can nk jmpa ronaldo x..?soh die kim slm...hehehhehe...

jiwa kaco said...

madam kirim beli jesy MU..

apisz said...

Miss Izah Mohamed: betol tu izah..kita doakan dia dan family dia berjaya kat sana..amin..

LifeSaver: thanks...amin.. =)


lela : betol tu kak lela..sedih..mau nangis jugak td..tp cover..kekekeke..yup, pastiku doa agar beliau berjaya di sana..

Nazz :
sayonara.... =)

baincardin : thanks...

BudAk hijAu : hehehe..Nnt akan disampaikan...

jiwa kaco: Wow, peminat MU ke?

eliza said...

selamat jalan madam..

selamat malam apizs..hehe

apisz said...

cik eliza.. selamat malam.. mmuahh3x

(^_^)

lela said...

Ngaaaa...dah ada gambar. Yang mana satu Apisz? hehehe

apisz said...

lela:
ngeh ngeh ngeh..agak2 la, kalau Apisz yg amik gambr, camne dia leh ada dlm tu..muahahahaha...

klue tu rasanya da ada kat profile..wish u gud luck..(^_^)

LifeSaver said...

uiks~ ramai jejaka2 tampan di sana..hik3..

p/s:korang gi hantar madamme ke nak ikut skali..rmai giler yg gi anta..hahaha

apisz said...

LifeSaver :
muahahaha..jejaka tampan?? cube bagitau yang mana berkenan? nnt aku send no...wakkakakka...

*p/s: mdm aisyah sgt baik, sbb tu semua sayang dia...

(^_^)

lela said...

Apisz tukang amek gambar ke? Huuuu...dah agak dah Apisz akan bagi jawapan tu...wakaka

apisz said...

lela:

kak lela memang pandai...muahahaha..tp dengan bantuan teknologi skrg, sy pasti dapt bergambar jugak w.pon sy yang amik gambar...wakkakkakaka....

tripod banyak membantuku....

(^_^)

LifeSaver said...

tolong bg no kesemuanya ya!!!cepat2!!!x sabo ni..hahaha

p/s: mmg terserlah kebaikan madamme~

apisz said...

LifeSaver :
muahahaha..bukan aku taknak bagi..tapi org kate, tak gentle la kalau mitak tlg ngan org lain kan...wakakkakaka...

tp takyah la...diorg tak sebaik aku...muahahhahaha...

(^_^)

vidadarisakura said...

er...ai single..
sila aturkan date aku sama jejaka2 di atas..

terima kasi


haha

apisz said...

vidadarisakura:
jejaka mana? bilang padaku..

aku ku adjust date mu..muahaha..

jam: 12 mlm
tempat: hotel 1st wolrd, genting
tarikh: sila isikan...

muahahhaha...

(^_^)

apisz said...
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura said...

aku mahu semua!!!
paham semua?

kecuali ko


hahaha

apisz said...

vidadarisakura:

muahahaha..ko tahu ngak, ada farid kamil masa ni?????? haha... nak ke?

eleh, aku pon tak nak date ngn ko!!!

muahahhahaha...

(^_^)

lela said...

Apisz, sila bagi clue ekkk, Apisz ada tak dalam gambar group photo tu? Kalau ada, kak teka yang tengah duduk kat depan sekali pakai topi. Sebabnya, errrrr...nampak macam nakal je...hahahaha

apisz said...

lela:

akak memang pandai..tp nakal ke? hukhuk...

lela said...

Oh, silap...silap...bukan nampak nakal tapi nampak errrrr macam kanak2 ribena....muahahaha (ikut gelak Apisz)...hehehe

apisz said...

la..ada ke cam kanak2 ribena...ish2..tak patot betol....

(^_^)

madam aisyah said...

SALAM, TERIMA KASIH SEMUA...
BERKAT DOA KALIAN SEMUA URUSAN BERJALAN LANCAR aLHAMDULILLAH..MASYARAKAT DI SINI BAIK2 DAN BYK MEMBANTU KAMI UTK SETTLE DOWN...

ALAMAK MCM MANA LEH HURUF BESAR LAK NI...