Aku sudah balik......

Salam kawan2...

Rindu giler aku nak hupdate..tp tersangat penat mlm ni...aku baru je sampai kul 8.30 pm td...so aku takde la nak cite pape malam ni..esok2, aku akan hupdate..banyak gak nak story nih...dah berhimpun2 dalam otak aku nak tulis kat blog...

Malam ni just ziarah kawan2.. kepada sape2 yang mengTAG aku tu, aku tak tau la nak jwb ke tak..sbb aku memang tak larat nak menjawab..muahhahahahaa...sbb tu aku tak mengTAG orang...hahaha....


Esok pagi2, aku kena kuar jupe orang..present my work...pastu Sabtu ni aku ada Job wedding kat Ampang...tersangat pack bila balik kat sini...pada kwn2 yang aku tak sempat ziarah tu, sila miskol aku kat ShoutMix..nanti aku miskol balik..wakakakaka...

Oklah, aku nak beradu dahulu...selamat malam semua...

(^_^)

zassS

23 pengkritik tak diundang:

Miss Izah Mohamed said...

hoho.. slmt kembali bekerje.. hek3

Monkey D Luffy said...

selamat kembali

apisz said...

Miss Izah Mohamed:

hoho...ty2....

(^_^)

apisz said...

Monkey D Luffy :

selamat2....thanks...

(^_^)

vidadarisakura said...

jom gocoh!


haha

LifeSaver said...

hi!!sila byr hutang anda sebelum anda di saman!!

baincardin said...

kamu rihat dulu ya apisz. penat berjln...jauh tu,..pulang sini dari new castle. pasti memenatkan. hehe ^_^

eliza said...

balik suda dia..

Dato Paduka Masri said...

hahahaha.... home sweet home.....

apisz said...

vidadarisakura :
jom gocoh...kita sparing dulu...

miahahahahh...

(^_^)



LifeSaver:
huhu..ceti haram dah datang mitak utang......

(^_^)


baincardin :
Thanx Bain..betol....sangat2 penat.... =P


eliza:
hehe..mesti ko rindu kan kat aku...ngeh ngeh ngeh... =)


Dato Paduka Masri :
salam hormat dato...wakakakaka... =)

rose emely said...

welcome back!!!
cecepat sket hupdate kkkkkkkkkkkk!

apisz said...

rose emely :
tolong hupdet kan leh??? hi hi hi...

(^_^)

Shemmi said...

selamat pagi...
selamat kembali ke sisi awek jual nasi lemak!!
ngehngehngeh...

apisz said...

Shemmi :

waaa waaa... boikot dah nasi lemak kedai tu.... wakakakkakaa...

selamt bersua kembali...

(^_^)

anidaanuar said...

apisz dah balik...mana ole-ole?budu ke...akak ni peminat fanatik budu

nurainmunderfahn. said...

miskol dlm shoutmix??

senget!

apisz said...

anidaanuar :
ada kat umah budu cap ketereh..sedozen..nak ke? mai bangi..muahahhaha...



nurainmunderfahn.:
wakakaka...sape2 yg miskol tu, memang senget....

(^_^)

LifeSaver said...

kalo x byr..kasi kerat jari!!xleh type en3 dah..hahaha

apisz said...

LifeSaver :
Kami BUKAN ALONG, kami nak tolong....

jgn jadi along ye.....

(^_^)

lela said...

Tak sabar nak tunggu Apisz hupdate blog neh...hehehe. Selamat kembali...

apisz said...

lela:
SABAR kak...kepala tengah serabut ngan benda2 lain ni..bosan plak bila dah sampai bangi..hukhuk.... =(

afzan ; NA said...

ko buat tag aku je la...senang...tak yah jawab...cuma bold ngan italize je, haha

LifeSaver said...

sy mmg along..sbb sy yg sulung!hahaha