Perempuan oh perempuan...

lalalalala~~~~~~

banyak persoalan yang meragui aku....

sampai sekarang aku tak faham....

terus buntu~~~~~


zassS

21 pengkritik tak diundang:

baincardin said...

cakap pasal pompuan, eloklah kamu cuba tanya pada mak kepada gadis yg menjual 'nasi lemak' tu? heheh. gurau je bro, nak kasik hilangkan tensen kamu ^_^ peace.

Miss Izah Mohamed said...

biase laa tu..
laki meragui pmpuan.. camtu la sebaliknye..

tp wanita hiasan dunia..
laki perlukan wanita gk utk teman hidup dia.. hehe

nk ke x, ragu ke x.. kene berdepan gk ngan seseorang bergelar wanita.. :)

bile dah jupe yg betol2 seswai nant mest dah xragui lagik.. whee~

Tie said...

Hi hi...apa pulak yang tak faham??

Makcik ni pulak tak faham lelaki...hihi..

apisz said...

to baincardin:
muahahhaha...jgn gitu...malu tak abes lg...boikot dah kedai tu...hi hi..


to Miss Izah Mohamed:
hek eleh...perempuan pon meragui laki ke? ish2...

ada adik tak? muahahahaha... =P


to Tie:
hi hi..makcik Tie..macam mana nak paham..sy laki...kalau sy perempuan, tentu sy paham...wakakkakakkaa.....

(^_^)

LifeSaver said...

apa yg buntu?cuba cter..mana la leh tau boleh tolong~ hik3

apisz said...

to LifeSaver :
banyak la..sudi ke nak dengar luahan ni... he he he..

(^_^)

eliza said...

apa yang ko tak paham...cuba ko cakap..hee

apisz said...

to eliza:
aku pon tak faham pasal permpuan..jadi takleh nak huraikan..so biar je bersarang persoalan aku ni...

hu hu hu...

(^_^)

nurainmunderfahn. said...

ahhhh. lelaki lg complicated!

eliza said...

jgn biarkan soalan ko tu jadi sarang labah2.. aku sarankan ko baca majalah mingguan wanita.. banyak yang ko boleh tau dari situ..

*opp jangan ko terfikir mo jadi wanita, suda la..hehehe

Miss Izah Mohamed said...

mestilaa ragu..
xkn laa nk caye camtu je kot..
kenot go.. hahha

aiyak.. adik?? haa ramai2.. i ade 5adik pompuan.. nk yg mane 1?? ngeh3

apisz said...

to nurainmunderfahn. :
perempuan ni lagi lah complicated yg amat2.....memeningkan...


to eliza:
ada jugak aku baca...muahahaha..takpe..yang mana aku tak faham, aku tanya ko..

aku masih waras..status aku masih Jejaka Macho...wakakakaka...


to Miss Izah Mohamed :
agak2 la, proses untuk percaya kat laki berapa lame u amik?

bagi adik U yg seswai untuk ku yang baik ni..miahahahaha...


(^_^)

nurainmunderfahn. said...

no no no(sila nyanyi dgn nada fergie-dont phunk with my heart)

LELAKI LAGI COMPLICATED!
EGO NK MAMPOS.
SUKAR DIRAMAL.

uweeeekkk ;s

apisz said...

to nurainmunderfahn. :
lol...marah betol...ko bleh ckp bukan2..nnt ko kenal aku in real, ko mesti tarik balik kate2 bisa mu itu...

muahahahhahaha...wink wink wink..

p/s: u bukak topik laki oh laki... =P

(^_^)

sharamli said...

naseb baik sy laki..hua3

fafarafa said...

gi tny mak...

mak...mak, pompuan ni mcm mana makk?? knp pompuan ni complicated sgt??

mesti mak ko bole jawap :D :D

apisz said...

to sharamli:
alamak..ku salah anggap ttg dirimu selama ini...ahaks....kusangka perempuan yang ayu..rupanya lelaki yg ayu... auwww.....


to fafarafa :
aku penah tanya mak aku..tp mak aku jawab...cube ko tanya kwn2 perempuan ko..hahahahaha...

so camne tu? kira mak aku dah jwb la kan pertanyaan aku dgn bg idea bernas...

muahahahhaha...

(^_^)

LifeSaver said...

x sudi..saje je ajak2 ayam~ hahahaha


p/s:cter la..x kisah..boleh dgr~

Shemmi said...

still x fhm kerr...

kasihann..ngehngeh

lela said...

Apa yang susahnya ngan kaum pompuan? Kami ok je apa...hehehe

Kak lak masih jugak tak faham ngan kaum lelaki. Still tak dapat nak huraikan benda2 yang melibatkan lelaki neh...huhuhu

penjenayah.merah.jambu. said...

ape yg kamu tak paam?
sbb aku pun tak paam..
jum pening same2..
kui2..