Kemalasan, Kemarahan, Kesengalan

morning...lama gila tak update..sbb..malas..muahahaha...takde masa..kadang2 duk berforum berjam2...sampai makan pon tak hingat...kusyuk melayan forum...balik dari Youth'09 hari tu, blah balik kampung jap...bosan duk KL..3 hari melayan Youth'09..memang penat tahap cipan la..sbb tlg my friend bukak booth...bila ingat Youth'09, marah pon ada...

sbb? sbb bangang lagi tahyul..wakakakkaka..takde ar..bayangkan kalau semua managment out cam *%$#@ so bayangkan lah camne..huru hara time tu...boleh lak booth tu nak main pindah2..bengong ke ape...bukan dekat...jauh seh..nak turun ikut tangga lak tu..banyak barang...sampai bawah, kena berebut2 lak ngan semua orang...tak tahan siap leh gaduh2 cop tempat..sewel betol....hari pertama jual, satu sen tak dpt..huhuhu... mana tak nya..gerai kat hulu dunia di letaknya... marah??? memang marah pon!!! so aku mls pikir dah..harap next year kalau buat, much better than this year la....

Ni lagi satu aku nak marah2..pasal MFI..wakakkakaka...lantak lah..kutuk pon kutuk lah..janji aku puas...same je mengong...muahahaha...bajet sopan ckp mengong....ni kalau aku cite, confirm nama blacksheep kat MFI..hahaha....blacklist ke, kambinghitam ke, aku peduli apa..sbb pe aku mengang kat MFI? panjang gak lah cite...first sekali plg aku geram dan marah, managment ar...tak pandai! ada ke buat rule sesuka hati ubah ikut semester baru! giler ape! berterabur la rules! tak pasal2, aku jadi mangsa kesengalan management MFI..bukan aku jer..member2 aku pon ramai lah..diorg je tak berani nak sembang...wakakkaka..aku lantak pi lah...dah benci giler dah ni....ni kalau aku kutuk lecturer, confirm2 kata aku tak berkat belajar..tp hakikatnya lecturer pon sama je...tp taknak la kutuk lebih2..sendiri mau ingat...

ok lah tu..aku pon malas nak sengal sgt..better cite benda lain..zasss

4 pengkritik tak diundang:

abemat said...

panas panas lagi pedas!
bravo bro..lantang skali.inilah blog!ckp je ape nk ckp.
apapun,gapo2 hok demo bt kawe doakan demo berjy!all the best!

apisz said...

terimas abe mat...kawe tahu demo panas supo kawe jgk..kes teraniaya oleh sindiket MFI..muahahhaha...

ok..u to..wish u LUCK!

LifeSaver said...

rilex2..hrp bersabar ye..

apisz said...

thanks lifeSaver..ku harap diri ini lebih tabah menhadapi segala ujian..