My Fav Forum Photography

Actually, kenal forum ni dari saudara AzmiBogarts (abe Mi)..kenal semasa Pertunjukan Bunga Api 2008 di Putrajaya..after di promote, aku register dan jadi sebahagian warga PSDC..thanks sgt2 pada abe mi sbb introduce PSDC pada aku...terus terang ckp, PSDC sgt best..kwn2 dlm ni semua baik2..banyak yg boleh belajar..Bila balik kampung, takde internet, sasau jap...susah nak berforum dgn kwn2 di alam maya...

Aku register PSDC bulan 8 tahun lepas..so dah masuk 4 bulan aku bersama PSDC tapi yang bestnya, kwn2 dlm PSDC mcm dah lama kenal..kami selalu kuar outing sama2, berkongsi ilmu pasal fotografi, teknik2 shoot, dan pelbagai lg...dan paling best, dapat kawan yg terdiri dari peringkat umur tp mempunyai minat yang sama...



Ni lah keje aku kalau free..boleh ngadap sampai berjam-jam...pantang free je ngadap forum sambil curi2 ilmu pasal fotografi...banyak lg kelemahan yg perlu dibaiki dan banyak lg perlu belajar...

zasss.....

10 pengkritik tak diundang:

Firdaus Mahadi said...

itu lah dia yg dinamakan adat berforum, mmg tak lekang kita, sejam tak cukup :)

apisz said...

Betul tu Firdaus..tapi PSDC sentiasa dihati sbb sahabat2 dlm PSDC semua baik2 mcm firdaus... ^_^

LifeSaver said...

oh.mcm best.aku pon suka photography~

apisz said...

jom join Lifesaver kat PSDC...buleh2 kongsi pengetahuan...

hestyrezyuda said...

nak join ley?? apizs ajar lah aku.. ko add ym aku amim_cute@yahoo.com.my dgn gtalk hestyrezyuda@gmail.com

aku minat giler photografi.. tapi tak ada basic langsung

TurTl3!! said...

nampak camz best je forum tu..

pokcik a.k.a zouls said...

saya pun member kat PSDC. Nickname saya 'pokcik'

baru baru nie PSDC blackout...mana2 yang telah register dulu dulu terpaksa kena register balik...thanks!

apisz said...

hestyrezyuda:
dah add...jom same2 belajar... =)


TurTl3!!:
memang ebst! jom join!


pokcik a.k.a zouls :
yup..sy kenal pokcik..penah tgk kat PSDC..selamat berkenalan...

(^_^)

Anonymous said...

[b][color=red]Buy online VIAGRA pills! Do it now!
***** [url=http://www.rx-meds-pro.com/]CHEAP VIAGRA PILLS![/url] ***** Viagra 100mg just $0.99 per pill!
Order VIAGRA pills! Save your time!Buy VIAGRA pills. Absolut privacy! Very easy to order VIAGRA pills online!***** http://www.rx-meds-pro.com *****
Viagra 25mg just $0.60 per pill!High quality VIAGRA pharmacy.[/color][/b]

[url=http://www.comercialagricolaelberron.net/]nissan 200sx[/url]

Anonymous said...

I live in kenya and i would like to know how i can start my forex trading career and what resources, tools or learning materials i need in order to be successful in forex trading. Thanks.
[url=http://www.zengcode.com/Module/Content/Action/ViewContent/content_id/27]best forex software[/url]