Right or Wrong, Yes or No, Good or Bad, etc....

Click the image to see actual size....

Click the image to see actual size....

Click the image to see actual size....


zassS

14 pengkritik tak diundang:

ab geldofg said...

info yg mnarik

apisz said...

hehehe..don make wrong habit ab...

eliza said...

hehe..aku mo mula belajar semua ni dari sekarang..

apisz said...

eliza: belajar..jgn buat benda2 salah mcm ab..muahahahahaa.... =P

arfahadnan said...

good info..

harus diketahui oleh setiap org..

LifeSaver said...

good info. sesuai utk org yg ada baby & jadi baby sister ni..hik3

apisz said...

LifeSaver, sape2 yang bakal nak dapat baby, pon bleh...

kalau sape2 nak jadi baby? pon bleh...wakakkakakakaa

apisz said...

arfahadnan...sedikit perkongsian maklumat sesama insan..kekekeke...
=)

LifeSaver said...

nak jadi baby...xyah amik tau..amik tau berak kencing je~

apisz said...

LifeSaver :

eleh, u tau memekak je kalau jadi baby..baby yang degil...muahahaha...

(^_^)

TurTl3!! said...

ada ke parents yang akan buat bende2?? huhuhu..harap2 x delah..cian anak2 mereka

apisz said...

TurTl3!! :

ada...parent2 yang tak tahu nak menilai sperti banyak kes2 buang bayi dlm tandas...

tu bengong name nya..dah tak reti ke...tu tempat buang najis tp gi buang bayi..

marah betol aku kat diorg...

huhuhu...

(^_^)

afzan ; NA said...

hahaha...lawak2 sumenye...agak2 la nak buat gitu, huhu

kell said...

maklumat yang bagus deh........