TerompahSurau Giveaway



T = Tokey terompah is Liyana
E = Extremely classic unique kind of name – “terompahsurau” – no doubt about that!
R = Really2 creative gal – gifted with craft & sewing skills
O = Online shop is www.etsy.com => this is Liyana’s etsy shop
M = Most of the available items, in fact ALL, are cute
P = Priced at an amazingly affordable rate – hey, that’s value for money buy
A = And….the bonus part is, TerompahSurau is currently having a promo/giveaway, offering a cutey-lovely pair of pencil case
H = How to join? The following is the rules & regulations available on Liyana’s blog:
“1. Just leave any positive critics on ANY of my blog posts from now till March 19th.
2. Sign up for our Newsletter on the top right hand side of this blog. No worries, I just send some amazing close-outs and giveaways straight to your mail box.
3. Promote my giveaway on your blog! Feel free to pull this image to use on your blog. And don't forget to leave me a comment so I know you did join my little giveaway.”


S = So, hurry up dear friends & bloggers! Due date is 19th March..
U = U will never know ur luck
R = Remember to comply with the above simple rules yeah!
A = And then just keep ur fingers crossed! (what else to do anyway :p)
U = U have all my support pal! Happy Beeday & All the best with online ur biz Liyana (& best of luck for me in ur contest ;)


p/s: jom join....muahahhaha..banyak aku dpt komisyen, boleh la aku belanja korang...

zassS...

44 pengkritik tak diundang:

patungcendana said...

kau memang seorang sahabat yang berintegriti...rajin tolong kawan...:-)

apisz said...

patungcendana ---> tolong ada makna....wakakakkakakkaka..jom mkn? aku belanja? ngeh ngeh ngeh

patungcendana said...

oh ye ke...hehehe...takpe...at least tolong gak...

nak belanja makan...jom...datang ambik aku dlm masa 10 minit...aku mandi jap...hehehe...

apisz said...

patungcendana ----> patot ar berbau je dari td...baru mandi..adoi....fail...lalalalala...

patungcendana said...

fail?...tak jadi la nak belanja ya...huhuhu...i dah siap mandi dah...:-(

apisz said...

patungcendana ----> cepat giler ko mandi? tak sabun ek? wakakakkakaka

patungcendana said...

kau nak datang kuantan?
aku tinggal kat seri kuantan...belakang vistana hotel
kau datang buat apa?

liyana said...

mcm same je entry ngan contestant terdahulu..uhuhu..nway, gud luck ye

patungcendana said...

sabun la...:-p

Y E R N ain said...

hadiah befdei?

sometime sometime sometimes said...

aku masih mencari makna lain yg mingkin tersirat di sebalik terompah surau ini... hmmm./... agghh.... ade ka patut... hmmm

Sulela said...

Ekekekek...rajinnya Apisz neh tolong promote. Anak sapa la neh...hehehe

piqah SHJ. said...

mcm mase sekolah rendah da..

patungcendana said...

contact la aku kalau datang kuantan...:-)

apisz said...

patungcendana ---> memang aku tau sgt la klu setakat kat situ..muahahhaha..

minggu lepas ada wedding kat bkt sagu..aku pi amik gmbr kat sana...



liyana ----> sama, tapi tak serupa...lalalalala...nak adiah?




patungcendana ---> ko lambat la...huhu..aku sudah kenyang..lalalala...




Y E R N ain ---> nak ke? hihi...untuk jolie, boleh ajer...keh keh...

apisz said...

sometime sometime sometime ---> ko suka pk diluar kawalan...lalalalala...





Sulela ---> tolong ada makna...muahahhahaha...





piqah SHJ. ---> aku masih budak tadika...wakakkakak...




patungcendana ---> ko nak aku contact ngn ape? no ko banyak terpampang kat iklan kat kuantan ke? muahhahahhahahhaha


(^_^)

patungcendana said...

ciss...propa...aku beri la number kalau betul kau nak contact...

kau datang kuantan buat apa?

Y E R N ain said...

jgn ckp besar. baru maulidurrasul smlm. cpt hadiah. aku tunggu!

patungcendana said...

oh ye ke?...wedding tu kat mana? kau ni photographer ke?

apisz said...

patungcendana ---> ada ke aku main2? ko ni...aku memang ada kat bukit sagu minggu lepas...kan ada kat n3 aku sebelum ni, aku ajak gi kuantan...




Y E R N ain --- yelah2..bg alamat ko ye jolie....



patungcendana---> kat bukit sagu..jugak minggu weekend ni...

cik siti penguin said...

urm, good luck i guess? hehehe.

patungcendana said...

maknanya...penulis tu tak pergi mencari inspirasi...tapi terserempak dengan sesuatu yang memberi inspirasi....

kat bukit sagu....ok...

ni numbr aku...0129323082.

berapi hari kau kat kuantan?

apisz said...

cik siti penguin ---> aku tiru..dah confirm kalah la..muahahhahahha

apisz said...

patungcendana ---> ooo, pandainya ko berbahasa...bagus2..cikgu bahasa ye...wakakakkaka...


aku kat sana 2 hari kot...papehal, aku roger la...kot2 ko nak dating ngn aku...muahhahahhahahhaa....

patungcendana said...

kau stay mana kat ktn?

apisz said...

patungcendana ---> umah member aku..kat bukit sagu kot..tp mlm2, aku gi bandar kuantan...lepak2...

nape, ko nak ajak stay umah ko ke? ngeh ngeh ngeh....

patungcendana said...

hehehe...takpe...kau stay la rumah member kau...setakat nak melepak2 boleh la ajak aku...aku no problem...:-)

patungcendana said...

yup...aku guna hp aku...

apisz said...

patungcendana ---> insyaAllah, klu aku free mlm tu, aku ajak ko lepak..kat tepi stadium tu ok...hehehee...



ok...minat bergambar ke?

patungcendana said...

re:...ab memang sentiasa mamai...

nanti aku buat puisi untuk kau..:-)

aku suka ambik gambar...

apisz said...

patungcendana ---> so sweet...heee.. =)

patungcendana said...

ok...:-)

patungcendana said...

sweet ke...hehehe...

apisz said...

patungcendana ---> ko mereport kat ab...aku tak mo kwn dah..majuk..wakkakakakkaka =P

patungcendana said...

aku jujur la...tak nak kawan aku ke...tapi aku nak tulis puisi untuk kau...:-(

apisz said...

patungcendana --> aku gurau je...ok...aku tunggu ye.. =)

patungcendana said...

:-D

apisz said...

patungcendana --> ko jgn senyum jek..aku tunggu ni...hee....

patungcendana said...

hehehe

ab geldofg said...

aku siam cmpur vietnam

apisz said...

patungcendana --- gelak lak dia..sunat kang! muahahhaha...



ab geldofg ---> patot ar ko tak tau malaysia tu ape..lalallalallaa

patungcendana said...

wah...lari!!!!

apisz said...

patungcendana --> lari je ar..aku tak larat nak kejar..muahhahahha...

(^_^)

Anonymous said...

vab банк
vab банк
[url=http://globalist.org.ua/?p=19244]vab банк[/url]
http://globalist.org.ua/?p=19244 - vab банк