Hang Tuah Gatai




Aku akan ke kuantan dan mungkin akan balik ke New Castle 2 3 hari..so aku tak dapat nak merayap di alam maya....

Yang mana join aktiviti kat FRIM tu, enjoy ya...aku takleh join la...sorry...next time ok...

Selamat berhibur...


(^_^)

zassS

35 pengkritik tak diundang:

baincardin said...

chop! yay! :)

baincardin said...

balik New Castle jgn lupa bawak balik jersey New Castle yg baru utk aku satu! ekekekekekkkk....

apisz said...

hehe..siam mari....

Mr PenyuBiru said...

hang tuah moden pun gatai jugak ke? hehe

~~~ kay ~~~ said...

apisz,
selamat bercuti dan kalau jumpa
patung kirim salam kat dia yer!
be careful, remember Allah always... istighfar dan selawat banyak-banyak semasa memandu.

a.b geldofg said...

nak pergi agih2kan yg 60 billion tu ke bro?

ieNn ZaZa said...

p kuantan?watpe?

orangorang said...

wah...bestnya nk p blk new castle. slmt bercuti bro

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

heehhehe..

selamat pergi dan balik!!

patungcendana said...

new castle...erk...tak pernah sampai sana pun...huhuhu...

acid_amino said...

jauh da berjln ye bro

sometime sometime sometimes said...

jauh sioot.. hehehe... nak oder budu sa.. ble?

penjenayah.merah.jambu. said...

kuantan?
meh sini lawat aku..
jgn lupe bawak choki2 chocomilk satu balang untuk aku taw.. :P
pe2 pun,take care ye apisz~

Y E R N ain said...

aku akn merinduimuuuuuuu~

KFC.

Sulela said...

Apisz nak balik New Castle...bestnya dapat jumpa dengan mak. Kem salam ek...hehehe. Apisz, takecare...

mira amair said...

bw ole2 untuk hamba bolehkah?

fendifid said...

newcastle...bestnya. esp time football season...ramai kanak kanak pakai satu suit jersey from head to toe...very supportive and fanatik fans.

Shemmi said...

nak balik Istana Baru..Istana Lama jgn lupe yer

kEy said...

eh eh....di elak yg balik~!..... hah~ taknak berhibur tp nak berlibur..
lalalal~

intan.dayana said...

wah~kuantan kO g mne..??
aku kat kuantan gak neh..

A a D i I ? said...

ikut weh!!

TSYA'Z (~_^) said...

emmm balik bebaik yep...

b the way nk btau ni yg ko dah kena tagged...hehehehe

good news for u...

IdaAnuar said...

taubat nasuha tak nak gi kampung ko tu pisz ..jauh nauzubillah.kematu punggung...nasib jer free gi jugak lh nc ko tu pisz...budu sebotol pisz......

qishie said...

apisz..kalau ko tak beli kan pape untuk aku..ko jgn mai jumpa aku lagi..

ko tido kat kandang kuda je!

huhuhu

Anonymous said...

kepulangan mu dinantikan :)

A a D i I ? said...

hencik apisz, nt balik dr new castle, sila ambik award yer!

ciK LyndaWawa igUana said...

ambek award untuk anda di blog sy...:)

effie said...

ta aci pg kuantan..

baincardin said...

cuti lagi mamat nih..

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

aku maosatu jersey free bola ok..hehehe

eliza said...

alahai...mana la dia ni...lamanya hilang

eRRuL AspHyxiAteD said...

hahaha
salam singgah

QueenWizza said...

pegi new castle. jeles. nnt pos la sebarang dua. kikiki

apisz said...

im back ok...jom borak2...

LifeSaver said...

nak ikut balik new castle!!!