Seksi ke begini?

Mengapa kalau kaum lelaki bila perutnya sebegini, tidak disukai perempuan?? selalu diperkata orang di kalayak ramai...jelaskan alasan munasabahnya...

Gambar tu teda kaitan dengan aku...Full stop!

(^_^)

zassS

118 pengkritik tak diundang:

qishie said...

haha..apisz jgn memalu nak ngaku tu gamba ko..


i terima u seadanya~~


kakakaka

apisz said...

ko ar buat aku bunting! LOL!

patungcendana said...

kau nak berapa orang untuk buat bini?...

kau rasa gambar tu seksi tak?...beritau aku dulu....baru aku beri pendapat aku...:-)

qishie said...

oh no~


aku berdosa!

apisz..minggu ni aku hantar rombongan meminang ko.

hahaha

apisz said...

patungcendana --> 4 LOL!!! mana aku tau...ko rasa??




qishie ---> aku tunggu ko kat kamar...muahahhaha...

a.b geldofg said...

aku lelaki tk boleh kasi pndapat

Miss Izah Mohamed said...

haish.. buruknye perut tu.. hahhaa
xmalu tol..
awat xbg nmpk muke tuu! hahhaha

qishie said...

ah ko apisz

sikit2 tunggu kat kamar..

tunggu la kat giant ke,mid valley ke..

haha

apisz said...

a.b geldofg --> ku sangka ko lampuan...heee.....



Miss Izah Mohamed ---> baru tunjuk perot! low profile....muahahhahahaha...

apisz said...

qishie ---> taknak sudah..aku suka tdor...suda lewat malam... heeee....

qishie said...

apisz:bila masa aku kata nak?

hahaha


baik aku tidur di kandang kuda!

LOL..

apisz said...

qishie ---> senget la ko skrg...wakakakkaka..nape ek?

qishie said...

erk?


aduss..lupa nak behave..


------------

assalamualaikum,

tu perut anta ke?
sungguh sexy la..

hahaha

apisz said...

of coz tak la...perut aku tuff...

patungcendana said...

cukup ke 4...

aku kena tengok muka...baru tahu sexy ke tak...hehe...:-)

qishie said...

owh..

i dah jatuh chenta sama itu perut.

malangnya bukan perut u.

kita memang xde jodoh la apisz..


kakakakaka

apisz said...

patungcendana ---> nape? ko nak jdi no 5?


ah, muka takleh la...sensord!!!!

apisz said...

qishie ---> aku belom terperangkap dengan soklan mu itu....

qishie said...

aduyai.

kantoi plak.


haha

eh apisz!
kalau perut aku camtu ko syg aku x?

kakakaka

patungcendana said...

aku tak nak jadi yang ada nombor2...hehehe

pasal muka kau sensord?

apisz said...

ah..tu maknanya ko curang sbb aku lom buat pape....gilos!

pinkiss said...

perut camtu comey apa.. aku suke..

~~~ kay ~~~ said...

apisz!!!!!
x tau ler naper...
nak masuk blog u nih pun jenuh click byk kali... dah dua tiga org ckp x leh komen kat my last entry tuh... naper ler pulok nih!!!!

(percubaan terakhir...)

apisz said...

pinkiss ---> aku la tu... opss! lalalalalala..x mungkin...

apisz said...

~~~ kay ~~~ ---> alamak, nape ek...sedihnya....

Miss Izah Mohamed said...

cettt!.. low profile laa sgt.. hhaha
cam pregnant pn ade.. haha

apisz said...

Miss Izah Mohamed ----> sedap sgt ngate...nnt bf sendiri jadi mcm tu, baru tau!

patungcendana said...

terlalu hensem ke...sebab tu kena sensord?...

no 5...tak nak la

~~~ kay ~~~ said...

dah ler hari tuh antar sms pegi ke apisz lain...hahhaahaaa
(fening tul)dlm hp kay ade 3 org apisz hohohooo...
u leh tengok youtube x...(my last entry)

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

eh~ laki perut bulat comel la! pompuan tgk rse cm nk plok2 je~ (tpi dlm kepale otak je la- takkan nk buat tol2..isk mahram2~lol),laki kurus tak dapat kelebihan itu.

so, beruntung la lelaki perut bunting! hehe...

apisz said...

~~~ kay ~~~ ---> tu sbb i tak dpt sms u..tau??? then, i jugak takleh tgk u tube U tu..hukhuk....

apisz said...

:+:+: Ashikyn :+:+: ---> alamak, tak jadi la nk kuruskan...wakakkakkaka...

sedap eh pelok klu camtu?

~~~ kay ~~~ said...

alahai... naper eh...??
pelik bin ajaib tul....

(nak letak komen kat blog u nih pun susah tau...since yesterday)

apisz said...

~~~ kay ~~~ ---> ada halangan ke kita berdua? heeeee....

kEy said...

ish3.......tu knE check balik tu, cacing penuh tu, yakin2...ahhha~!

spE tah yg sengAl,
lalalala~!

qishie said...

key..betul!


aku rasa ada ascaris lumbricoides.
sila berhati2..


:p

Y E R N ain said...

ko curang dgn qish! aku ceraikan ko!

Y E R N ain said...
This comment has been removed by the author.
intan.dayana said...

besau btOl perut kamu eh..haha~

penjenayah.merah.jambu. said...

seksi laa.. :P

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

owh tadi tak menjawab soklan lagi~

saye rase begitu seksi.. ahahahha!
bukan begitu kah?

apisz said...

kEy ----> errkk...cacing ke? cacing tu kueh ke?







Y E R N ain --> aku nda pnh curang sama ko la jolie...qishie tu gatai...lalalalalala...





intan.dayana ---> baru 2 bulan....




penjenayah.merah.jambu. ---> suke ke mcm tu? betol?




:+:+: Ashikyn :+:+: ---> suka la mcm tu?

(^_^)

qishie said...

apisz:wah3..sedap kutuk aku..


k la..aku mau behave lepas ni..


xnak tegur apisz dah..

zzzzz...

apisz said...

qishie ----> alalalalla..majuk ye...tak mo pujuk..hak hak hak....

qishie said...

haha..

ape barang merajuk dengan apisz..

buang tenaga kat mulut aku je nak muncung panjang2..

haha

apisz said...

qishie ---> ko muncung nak kiss aku la tu..ko gatai naa....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahahaa...

ikut orang gak..

kalau pas kawin..gamaknya seksi kot?

lalala~

apisz said...

ZARA 札拉 [사랑해~] ---> skrg tak seksi ke? muahahhaha

qishie said...

apisz:yucks!

tak hengen i tawwww!


hahaha..siot je dak apisz ni

qishie said...

zara:kalau apisz orgnye...seksi ke?


err..

lu fikirlah sendiri...haha

apisz said...

qishie --> dah ko muncung mulut! hahahaha...




qishie --> setakat tgk kat gmbr pon ko tau aku dah seksi....

qishie said...

muncung mulut bnyk kegunaan:

1-gantung hanger
2-tiup tepung dlm cari gula2 dlm tepung
3-tiup makanan yg panas
4-dsb


kalau apisz orangnye..seksa!!!!

haha

apisz said...

ko muncung mulut tu kat aku...means??? lalalala....


seksa klu berjauhan....wakakakkaka

qishie said...

P.E.R.A.S.A.N


bila masa aku cakap aku nak muncung mulut utk ko?

hahaha

..gi la kerja sana..haha

Tie said...

Hi hi...entah kenapa rasa macam nak loya je...

~dARlee zURiS~ said...

ehh..bukan ke laki suka ckp "laki perut besar..pompuan lagi suka" ker?
hehehee...

patungcendana said...

morning...pagi2 dah rindu kat aku?...hehehe...:-)

Dato Paduka Masri said...

seksi beb.....

ieNn ZaZa said...

huh..pening kepala bc comment..byk gile...tp syok gk bc...ilang stress..huhu...

comment tok N3 ni
seksi bangat..hahaha...

rose emely said...

aku suka wei...
best woo. leh maen tumbuk-tumbuk.

Y E R N ain said...

qishie tu memg lahir2 trus gatal. yg ko layan tu napa??

Shemmi said...

cian nye..perut sape tu...meh nk usap2 dgn Losyen Mustajab Pengempis Perut!

apa2 pun ia mmg seksi!muah!!

QueenWizza said...

weih
aku tau tu perut ko
ko saje x ngaku

pompuan x suka lelaki perut cmtu ke?
oh..aku suka ok. aku suka bf aku perut cmtu so POMPUAN lain x pndang dia. KO phm x motif aku??
hehe. lg 1 kan.. bg aku. perut bukan ukuran. comey pe perut cmtu.

hehe..;)

Atan said...

he he tu kena sapu losyen pati limau halia

Miss Izah Mohamed said...

mane ade ngate laa..
org ckp mende yg kite nampak.. hoho
salah kah??

vidadarisakura said...

seksi la u..


ai nak ngorat boleh?

hee

besi said...

boroi lambang kemewahan lelaki...tak percaya tanya apis

apisz said...

qishie -->


P- Paling
E- Ensem
R- Rupenya
A- Aku.....
S- Siapa
A- Apisz
N- Ni????


muahahhahahha.....

qishie, TQ ye...HAR HAR HAR...

apisz said...

Tie ---> loya? pregnant kot..wakakkakakkaa...





~dARlee zURiS~ ---> tak sangka aku, rupenya perot mcm tu jadi pilihan....




patungcendana ---> rindu ke? hehe...



Dato Paduka Masri ---> ko GAy ke? miahahhahaha..

apisz said...

ieNn ZaZa ---> aku la tu seksi...HAR HAR HAR...





rose emely ---> tumbuk perot sendiri takleh?? =P





Y E R N ain ---> ko la..tak layan aku dengan baik smlm..wakkakakkaka...

apisz said...

Shemmi ---> jom kawen..baru usap puas2...muahahhahhaa...





QueenWizza ---> camne ko budget itu aku?

HA HA HA, ok2...aku paham motif ko...hee...

so ko suka la gini ye? hehe..




Atan ---> perempuan suke perot mcm ni la...heee...

apisz said...

Miss Izah Mohamed ---> skodeng ke? kah kah kah





vidadarisakura ---> takleh! jolie marah..wakakakkaka...





besi ---> boroi tu lambang kekuatan lelaki..tanya besi! muahahhaha

i.am.belle said...

perut mcm katak bobok. i dont like. eeeeeeeeeeuuuuuuuu

eh dia pakai sepentot renoma ke. hahahaha

tak seksi langsung okey

mira amair said...

hehehehe...seksa gile tgk..hahaha..

patungcendana said...

huhuhu...busy la jugak...:-)

Sulela said...

Sapa kata tak seksi. Kak tengok seksi apa...lalalala

TSYA'Z (~_^) said...

hahahahaha dah bape buln tu apisz?????????????? sape yg bertanggungjawab tuh?? hehehhe

Monkey D Luffy said...

tergoda I tau!

mr.shari said...

nice stomach!,haha,

Y E R N ain said...

smalam aku period. memg la xnk layan. wakakaka.

ieNn ZaZa said...

huh..prasan seksi siot..

kalau xckp seksi confirm x ngaku...

ieNn ZaZa said...

lagi satu..
hang gatai yer...
ish2..

qishie said...

yern:siot kamu!
aku sangat menarik tu yang apisz tergoda!

eh..kamu bukan period..tapi kamu berdarah nifas~

muahahahaha..


erk!

ko hamik la apisz ni.

i x hengen pon~LOL!

P-paling
E-engko
R-rasa
A-ampeh
S-siapa
A-apisz
N-ni??


:p

~~~ kay ~~~ said...

apisz,
hahahaa... tiada batu penghalang tapi every time i'd typed a very interesting and funny and intelligent comment to u & someone else's post and hit the 'publish' or 'submit'-button, PLOP! the box telling me there wasn't an internet connection anymore popped up and the blue ball became a red cross! Every time! Clever comment gone!

just to let you know that I really tried to visit everybody who posted something yesterday that I knew of, and I tried to comment, but that is why lots of you missed my very entertaining (or not as the case may be) visits. SORRY!

Y E R N ain said...

hahaha. qish senget. mandi wajib b4 subuh pn aku belum, cmana mo bernifas?

kakakaka.


verification ni flarMANI.
hahahaha. lwk!

apisz said...

i.am.belle ---> katak bobok? muhahahha...memandai je...

renoma ke? mana ko tau? ko tgk kat situ nape? gatai naa....




mira amair ---> seksa? seksa lagi kalau pregnant..muahaha..




patungcendana ---> alamak, rindu la..muahahhaha...

apisz said...

Sulela --> ada pengalaman... =P





TSYA'Z (~_^) ---> baru 2 bulan, 1 hari, 23 minit.. angkara JOLIE ngn QISHIE..tp tak mo tanggungjawab... =(





Monkey D Luffy ---> GAY!





mr.shari ---> ada sama ke? muahhahah

apisz said...

Y E R N ain ---> lah, ye ke..period tu apa?






ieNn ZaZa ---> alah, next n3 aku nnt ko tau la sape..tu bukan aku la....aku memang tuff...






qishie ---> ko ngn yern ain jgn la gaduh woi...korang saling bermadu...kang smlm giliran ko...

muahahhahahha....





~~~ kay ~~~ ----> dah agak..mesti sbb tu..takpe kay..i try komen ye... =)

apisz said...

Y E R N ain ---> mau aku mandikan ke?

qishie said...

kay:internet connection problem ke kak?

call je pihak yang berkaitan..
saba ye kak..:)


apisz:oh?sejak bila lak aku bermadu2 nih?
haih~patut la aku sejak kebelakangan ni rasa manis je..haha

apisz said...

qishie ---> ape yang manis? huhu

qishie said...

senyuman ku

pandangan ku

suara ku

pendengaranku..


dan sebagainya..

hahaha

patungcendana said...

rindu la sangat...hehe...:-)

Miss Izah Mohamed said...

skodeng amende lak nye..
dah tunjuk terang2an.. mesti laa nampak.. haishh

3p4h said...

Kalo dr istilah sains pemakanan, org lelaki mmg akan ada shape bdn cam 2. Istilah dia 'Apple Shape'. Tp bl da jd camni, makin byk pnyakit la.

So kne la kerap mengamalkan gaya hidup yg sihat.. Jgn biar bnda camni blaku sbb nnt bhya kt dri sndri

apisz said...

qishie ---> tangan ko sakit lg ke? cian ko..smlm ganaz...wakakakka..





patungcendana ---> muahahaha..esok aku ke kuantan...




Miss Izah Mohamed ---> jgn tengok..aurat...miahahahhaha..




3p4h ---> hehehe..betol tu.kesihatan kena jaga...

patungcendana said...

esok ke?...pkl berapa kau bertolak dari sana?

apisz said...

patungcendana ---> pas jumaat aku gerak dari KL...

patungcendana said...

lepas jumaat. ok. aku kau ump. kau lalu depan ump kan. singgah la cari aku....mungkin aku belum balik lagi...

Miss Izah Mohamed said...

eleh.. sape suh publish..
dah ade mata.. pandang jelaa.. har har har
klu xbg org nengok jgn tayang deh! gagagga

apisz said...

patungcendana ---> ok..insyaALLAH, papehal, aku roger ye...



Miss Izah Mohamed --> klu kuat iman, dia tak tgk porno..muahahhahaha

Miss Izah Mohamed said...

lorh dah tu bile mase lak haku nengok porn neh.. haish.. musykil tol! hahaa

apisz said...

Miss Izah Mohamed ---> aku belasah je..lalalallalala

patungcendana said...

ok.:-)...eh...kau yang mana satu dalam gambar tu...ni ofis numbr aku...095493044...sebab ofis baru aku tu, kadang2 takde line maxis...macam duduk dalam gua...huhuhu

apisz said...

patungcendana ---> ok..merci bien..dua2 bukan aku..wakakakkaka...

ko biase kat opis samapi kul bape?

~~~ kay ~~~ said...

apisz,
apa? sasterawan negara... perli eh?
jgn meletakkan i terlalu tinggi...
i bukannyer siapa2.... insan kerdil di bumi ALLAH.

Miss Izah Mohamed said...

eleh.. silap org laa ko nk blasah! har har har

apisz said...

~~~ kay ~~~ ---> hasil kerja U hanya untuk org berseni... =)






Miss Izah Mohamed ---> aku gurau je la....

patungcendana said...

dua2 bukan kau?...mysterious nya...hehehe...aku selalu kat ofis sampai 4.30...atau 5...xcept monday sebab kelas habis pkl 6.kalau kau sampai awal...boleh la singgah. kalau tak...kita jumpa kat bandar la ya...:-)

patungcendana said...

ps...got your numbr...:-)

~~~ kay ~~~ said...

tuh bagi yang tahu menilai...

apisz,
i belum komen lagik kan entry ini...
so mengikut firasat i gambar itew belongs to tuan empunya blog nih... hehehhee.. and to me sexy ape ade perut hahahhaaa....but not too big okay!

qishie said...

tu tangan kawan aku la!

haha..

aku yang bertindak ganas..


hahaha..sib baik aku tak gigit tgn dia!

ni semua sebab ko!

hahahaha

Y E R N ain said...

aku pn rasa manis smacam.
jelingan ku brtambah manis.
langkahku meninggalkan madu.
lalu peninggalanku diikuti oleh para lebah.
oh. aku rasa sungguh manis.

kakakakaka!

apisz said...

patungcendana --> 0k =)



~~~ kay ~~~ --> (^_^)



qishie ---> nape ngan aku?




Y E R N ain ---> ko terlebih gula ye..kencing manis nnt! muahhahaha

[missunshine] said...

auwwww!!~~~~ada cacingkah??

Bunga Binti Nordin said...

muncittttt

apisz said...

muncit? hahahahahah

LifeSaver said...

aku terasa seksa utk melihat pic ini!