im back!!!!


wow..lama gile aku rasa menghilangkan diri di alam maya ni..bukan setakat tak masuk internet..pc pon aku tak bukak untuk tempoh seminggu...sbb aku sendiri pon ada kerja lain yang perlu dibereskan...

yang mana penting, kena dahulukan..dlm seminggu ni, aku ada gak lah jadi silent reader je..baca je..komen tak..tak cukup masa untuk aku komen2..tu pon aku bukak pc member2 je...komputer sendiri baru hari ni bukak...klu aku dah bukak, confirm lekat je depan pc...

Mcm biasa, wireless robot masih dalam progress..assemble,troubleshoot,wiring,solder....mau sakit kepala...demam jugak la..hukhuk...

ape2 pon, minggu ni kena relaks jap lah...otak pon kena rest..hmm..buntu lah nak tulis apa...takde idea..arrggh...



robot impian aku..tunggu...
zasS

55 pengkritik tak diundang:

patungcendana said...

lawa robot...:-)

patungcendana said...

baru perasan...aku pengkritik terbanyak?...dapat hadiah ke...:-D

eliza said...

kepulangan yg dinanti... selamat kembali...;)

a.b geldofg said...

lu hebat bro...jrg org melayu mcm ni

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huhuhu!!

akhirnya kamu balik!

Y E R N ain said...

aku x reti bg komen membina.
slalu mengutuk ja.

piqah SHJ. said...

gudluck dgn robot itu! :D

apisz said...

patungcendana --> TQ patung...adiah pe ko nak?


eliza --> selamat2..



a.b geldofg ---> aik..dimana ada ab, disitu ada eliza...muahahahha..TQ bro






ZARA 札拉 [사랑해~] ---> hehe..rindu ka?

apisz said...

Y E R N ain ---> ko memang..mengutuk je tau..


piqah SHJ. --> tak siap lagi..TQ =)

a.b geldofg said...

diakan kekasih gelap kita bdua hehehehe

sharamli said...

k
saya tunggu

eliza said...

Ooo abis tu kekasih terang kamu berdua siapa pulak ya?

apisz said...

a.b geldofg --->..kekasihku hanya DIA..



sharamli --> tunggu aku masuk minang ke

apisz said...

eliza ---> kekasih terangku pasti bukan yang gelap...ngerti? kekasih ab, aku tak tau....

eliza said...

Ooo bru ngerti..

apisz said...

eliza ---> senget

Monkey D Luffy said...

boleh MENEMBAK tak? hehe

apisz said...

Monkey D Luffy ---> tak buat tank untuk isi peluru..mungkin boleh diupgrade..=)

baincardin said...

Akhirnya...Apisz muncul semula bersama robotnya !

QueenWizza said...

gudluckk. x sbr nk tgk robot..

p/s: ah.lama dah x pgg solder iron tu. teringat knangan kt Univ dulu. Best old days!

~~~ kay ~~~ said...

apisz,
welcome back and very good morning to you...

im very laziness and busy-ness ... rasa macam nak resign jadi org & nak jadi robot jer.... hehehe...
i wish i could....!!!

have a lovely day!

ieNn ZaZa said...

lamo cuti...huhu

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

have a gOod rest! eheh take care~

Shemmi said...

singgah tgk robot..robot leh cakap x?

zener_lie said...

wahhh kerennnnn... bisa bikin robot :) aku hanay bisa design ic-nya ajah :( hehehehehhe

btw bisa apa ajah itu robot????

apisz said...

baincardin ---> ada tetap ada..cume bz sgt2 je sblm ni...



QueenWizza -- >TQ... hmm..bosan je solder2 nih..hehehe



~~~ kay ~~~ --> TQ kay...jadi robot u takde perassan nnt.. =)

apisz said...

ieNn ZaZa ---> aku wujud je..tp takde masa untuk blogging...



tRuly tO be mYself 'Qa~ --> THnaks =)



Shemmi---> tak boleh..aku tak pandai..hehe...



zener_lie ---> robot tu takde ape yang special sgt pon..just built in kamera as cctv..control using wireless.. =)

patungcendana said...

beri aku dua minggu untuk fikir...boleh...hahaha...:-)

apisz said...

patungcendana--->
ko pk lame2 tak guna gak patung...hehehehhe

~~~ kay ~~~ said...

kalau dah x de perasaan x ler nak tention2 kan... relax jer... best mcm tuh... hehehe
apisz, tukarkan kay menjadi robat... now!

apisz said...

~~~ kay ~~~ ---> perasaan tu adalah nikmat yang diberi olehNYA.. klu hlang, takdelah nikmat tu kan... =)

gee said...

hehehe..baru ada ye..miss u..hehehe

apisz said...

gee ---> hehe..me too =)

gee said...

hikhikhik-->harap aweks2 apisz tak baca posting ni

Sulela said...

Uhlalalaaaaa...Apisz dah kembali dengan robotnya. Tak sabar nak tengok yang dah siap punya. Teringat lak cite 'Short Circuit'...no disassemble, no disassemble...kekeke. Selamat pulang, Apisz...hehehe

qishie said...

pastikan muka robot macam aku k?

hehe..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mcm kete kebal pon ade. hehe

Cikgu Lola said...

apis..kojo ko dah siap lum. nanti den rotan

cikgulola

apisz said...

gee --> aweks2? wow..cam ramai jek..haha



Sulela ---> terima kasih..pasti pulang....=)

cite short circuit?best ke?





[S]itie [B]Um [B]Um ---> susah kot nak buat tu....






qishie--> wei senget...ada ke muka ko nak suh aku buat....




Cikgu Lola ---> awal bulan 4 nnt sy tunjuk ye...sabar..bilik dah short byk dah..asyik terbakar je...hahaha

patungcendana said...

huhuhu...menghayati la jugak...:-)

patungcendana said...

wah2...kau kutuk aku kat blog bain ya...:-p

apisz said...

patungcendana --> mana ada kutuk..haih..silap org tu..wkakakakkakaa

A a D i I ? said...

mane souvenir dr new castle?
eh btol ka?

tak malu siot mintak souvenir.
lalala~

apisz said...

A a D i I ? ---> haih...aku lupe nak beli..next time ye..hee... =)

penjenayah.merah.jambu. said...

robot ni laki ke pompuan?
lau laki nk ngurat..
hahahaha..
tadeklah,sebnarnye aku terkesima ni..
buat robot?peh..aku nk lukis robot pun tatao...muahahahaha

qishie said...

ala..sampai hati!

huh~

keciwa dengan ko apisz.


hahaha..bila nak kena submit permainan lego tu?eh..robot aneh tu?

~~~ kay ~~~ said...

jap lagik kay akan ke UKM Bangi & LKW so where r u now....

patungcendana said...
This comment has been removed by the author.
apisz said...

penjenayah.merah.jambu.---ngorat je aku...muahhahaha




qishie ---> ko pon aku keciwa..curang...

aku submit bulan 5 nih...




~~~ kay ~~~ ---> call ar klu dah sampai.. =)

Y E R N ain said...

ko ni memg sah2 curang!

apisz said...

Y E R N ain --> ape yang aku curang wei?

patungcendana said...

gi kat blog aku...aku dah bayar hutang kau...:-)

apisz said...

patungcendana --> hahaha..baiknya ko..nak adiah ke? tgu aku gi kuantan ye

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

welcome back! eyh.. projek pe tu? nampak hebat la!

LifeSaver said...

robot tu boleh jadi bibik umah aku x?