Mau Kek Lapis Sarawak?


Muahaha..kelakar plak bila aku tetiba nak offer Kek Lapis Sarawak...Tp bak kata org, tak kenal maka tak cinta...Memang sedap kek lapis sarawak..boleh puji..Tp tak semua la..tgk jugak sape yang buat kan...

Actly, baru aku tau yang kek lapis sarawak ni memang rumit nak buatnya..Satu bekas lebih kurang untuk 1.6kg boleh siap dlm masa 2 jam..gilos! lama bangat... patot la harga pon leh tahan jugak lah..

Tapi kek lapis yang aku rasa ni, memang boleh dipuji..serius sodap sehingga menjilat kuku...Dia tak pahit cam sesetengah kek lapis...

Ape2 pon, klu korang nak merasa tester, datang jumpa aku di Capsquare sempena Kuala Lumpur Design Week (KLDW). Free je..klu nak lebih, order ar...ingat mkn free je ke? wakakakakakaka...

Aku menulis entry ni jam 4.53am.. aku belum tidur..esok seharian aku di KL..auwww...confirm aku tdo dlm kete je ni....AKu pon mau gerak ke KL sekarang..chow!




p/s: banyak lagi pict aku tak upload..nnt ye..tak sempat..huhu

zassS

26 pengkritik tak diundang:

piKOk said...

kek lapis Sarawak mmg besh!!

Sulela said...

Huuuu...tak penah rasa la. Cantik2 camtu rasa sayang je nak makan...kekekeke

ciK LyndaWawa igUana said...

kek lapis mmg sedap..
sy org sarawak sendiri nda pandai wat kek lapis..

lapis tak jd adala....

QueenWizza said...

isk
ko ni
membuatkn aku tingin bangat
mane nk carik kt cni
huhuuh..

ai said...

Tu yg kau borong ke, kau promote? bak bg aku rasa skit ;P

LifeSaver said...

comment ckit boleh?


kek tu nampak sedap...hihihihi

sharamli said...

huh...
peng0t0r..
jilat kuku

ieNn ZaZa said...

oit..ade ke kek lapis pahit..selama yg aku pnh rs manis gilos ade laa..tp memg sedap..

kipas said...

erk?? nie la kek lapis serawak erk?? hmm... cm sedp jerk...

baincardin said...

buatnya berlapis²,tu yg byk makan masa nak buat. Maka, berlapis² laa harganya....ekekekekek......

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aduyai..lapar aku melihatnya....

nak jugak!

~~~ kay ~~~ said...

cantik itu seni
kepada mata yg memandang...

IdaAnuar said...

sedap nye...bila ye kali terakhir makan kek lapis serawak..bulan lepas..masa mak mertua gi serawak

cik siti penguin said...

kek lapis sarawak mmg sedap.
tp soalannya tetap, "nape letak gamba kek lapis ni byk2?" terliur ohh! =P

piqah SHJ. said...

memang sedap pon weyy!! untung ak ade sedara org sarawak..asal raye je makan byk2..
hehe
ermm. lagu kt blog kamu ni meruntun jiwa ak la..

fafaz said...

nk stu!
nk free..
leh x?
hahaha..
:P

A a D i I ? said...

jangan abiskan!!!

hehe~

qish malas sign in said...

apisz..


suami isteri patut berkongsi..


muahahaha

amiena said...

huhuhuuuu...selalu gak makan kek lapis sarawak...best....

Y E R N ain said...

kek sarawak bernama HATI PARI.

sumpah sedapppp!!

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

i slalu kagum if tengok kek lapis nih... kagum kat org yang buat kek nye. hebat lah!!

Monkey D Luffy said...

buat kek pun mcm seni ;)

gee said...

bak mai sedozen..hehehe

patungcendana said...

colour2 tu ikut flavour ke...

TSYA'Z (~_^) said...

aduyai.....dah tunujuk ni rasa nak makn pulak..mane tsya nk carik nieh???

Vee Violet said...

nyam nyam....
=)
tumpang lalu
=p