Party GAY



Desperate Housemates

Gaya Budak rumah aku

Posing sebelum panjat tangga

Aku bersedia untuk terjun tiruk..wakakakka

lompat!

Kepala kat bawah tu!!

Time masak ayam BBQ!

Terlebih sudah...

Boleh lak tidur time picnic!

Layan blues! jiwa masalah...

Lelaki perot banyak cacing..

Beberapa aski candiq yang sempat dirakam oleh kamera..















TQ guys!sgt menyeronokkan walaupon hujan disebelah petang...Semoga keakraban perhubungan kita semua sentiasa berkekalan...Next kita buat kat pulau perhentian!

Location : Sg Gabai Hulu Langat

(^_^)

zassS

78 pengkritik tak diundang:

Y E R N ain said...

napa sorg pn aku x ley usha?
pupus ka org ensem dlm dunia?

qishie said...

huh!

pergi tak ajak!

patungcendana said...

kat mana tu...? aku still tak tahu kau yang mana...huhuhu

apisz said...

Y E R N ain ---> sbb aku teda dlm gambar...sbb tu kat takleh usha!

jgn gatai na.....



qishie ---> ni hanya untuk pesta GAY...




patungcendana ---> kat hulu langat... Aku ada kat situ... =)

qishie said...

aku pun GAY!

aku x chenta wanita..

hahaha

apisz said...

qishie ---> lesbian ek? geli aku..hahahaha

qishie said...

aku GAY la ngok!

huhu

apisz said...

qishie ---> GAY tu apa?

Y E R N ain said...

qish,ko gay dgn vv kn??

aku gatal x pa. cuci mata tu hobi.

qishie said...

sila google..

apisz said...

Y E R N ain --> VV tu LESGAY...wakakakkaka...


Oit, mana da qishie gay..dia suka ngn laki...dia normal la..wakakakka


*byk la ko cuci mata...

apisz said...

qishie ---> aku google qishie AIDS..ape tu?

Y E R N ain said...

vv lesgay?
term baru??

aku mo cuci mata. ko jeles?
bg can aku cuci mata sama org ensem boley?

AzRi AzyAn said...

best nya! gi x ajak..hehe

apisz said...

Y E R N ain --> giliran ko kan mlm ni..tgk aku suda....

qishie said...

haha..sengal!

google nama aku buat apa?

nanti keluar gambar utada hikaru

apisz said...

qishie ---> semua nya ko...PERASAN

qishie said...

A-apis
I-itu
D-dak
S-sengal

Y E R N ain said...

kan aku ckp period. turn qish.

qish ko pn period ka?

apisz said...

qishie--

S
E
N
G
A
L

L
A

K
O
!
!

qishie said...

aku berdarah nifas

apisz said...

Y E R N ain

S
E
M
U
A

N
A
K

P
E
R
I
O
D
.
.

K
O
M
P
L
O
T

A
P
A

N
I
?
?

apisz said...

qishie

N
I
F
A
S

apa itu??


semua sengal ke mlm ni?

qishie said...

apisz:ko konfem 20 tahun lagi baru boleh kawin!


x ambik berat isu terkini wanita betul..huhu

qishie said...

selamat tido!

Y E R N ain said...

ko ni.. nifas pn x taw??
iqra 1 suda khatam belom?

piqah SHJ. said...

hAHAHAHA
yg ckp yeehaaaa tu mesti dy la tuh.
lawak la piccas nih

rose emely said...

apisz...
kat maner ni? cam best jew...
bagi full detail of location please...nak pegi jugak!
kem salam kat abg perot byk cacing tu eh...comei arr

orangorang said...

ramainyer housemate ko. dah macam ddk kat dorm la pulak...ke ni reunion budak2 dorm??

intan.dayana said...

xde yg ensem pon nk d usha..huhu~

mr. jay said...

hello

saya mahu berkenalan dengan kamu semua

comel2 belaka

pinkiss said...

cumilnya yang berperut jauh ke depan tuh.

shifa said...

kat mana nie macam best jer tmpt tu...

apisz said...

Y E R N ain --- iqraq 5 pon suda khatam




piqah SHJ. --> me? me botak la... =)



rose emely ---> kat sg gabai je..hulu langat... penat wooo panjat tangga





orangorang ---> rumah 3 tingkat..wakakkaka...ramai la penghuni..




(^_^)

sharamli said...

gamb0 lucah..hu3

apisz said...

intan.dayana ---> gatai na....alah, aku ada kat dlm tu..usha la....




mr. jay --> erkk???





pinkiss ---> maksudnya??




shifa ---> alah, sg gabai je...

(^_^)

apisz said...

sharamli ---> ape lak lucah???

Dato Paduka Masri said...

ui... kat mana tu...??? aku nak pi la...

mira amair said...

uikkss..party gay..best2..

patungcendana said...

good morning...:-)...hulu langat tu kat mana?

apisz said...

Dato Paduka Masri ---> Sg gabai jek...




mira amair ---> best ke?

apisz said...

patungcendana ---> alamak...cube ko google..hehehhe..susah nak explain la...wakakakka

patungcendana said...

motif sgt...kena google. aku cari dalam atlas je...kau tak kerja ke...

fafarafa said...

ni kat tingkat atas kahh? kena naik tangga tinggi2 ekk baru smpi tmpt ko mandi tu???

aku penah naik skali jek smpi tingkat atas. pastu xmo naik lg dah. rasa cm nk putus napas ehhh utk smpi ke sana. cukup laa aku mandi kat bwh. yg ada jambatan sket tu. hahahhhahah

ciK LyndaWawa igUana said...

nice2222

Max J. Potter said...

fun pictures! nice to look at~! the first ones...nostalgi. kool. =)

Max J. Potter said...

sorry i missed the 'c.

DrSam said...

meriah betul. BBQ tepi sungai, selapas berendam memang mengujakan.

Jom meriahkan perkelahan blogger di FRIM besok.

apisz said...

patungcendana ---> muahahha..hari ni hujan..aku mls gi kerja...




fafarafa ---> muahahha..tau takpe..sesak napas panjat tangga...tinggi wooo...
aku bwk kamera punye la berat..sampai kat ats, takde mood nak shoot..huhu...






ciK LyndaWawa igUana ---> nice tu ape?? hehehe




Max J. Potter --> TQ =)

apisz said...

DrSam ---> alamak, tak bleh join la..hati nak sgt gi..tp petang ni kena gerak gi kuantan..sorry ek..lain kali bleh?

azie said...

isk nyesal tak sudah datang sini

byk gmbr separa lucah,kah kah kah

hai,salam

thanks dtg my blog

apisz said...

azie ---> wakakakka..jgn dtg lagi..muahhahaha...

ieNn ZaZa said...

syok nye p mandi air terjun..
ni yg nk g gk ni..

patungcendana said...

hujan?...takpe...kuantan tak hujan...hehe...sure kau tak tersekat dalam banjir kilat...hahahahaha

apisz said...

ieNn ZaZa --> nak gi ajak aku ye...hehehe




patungcendana ---> aku harap tak banjir la...huhu...

pinkiss said...

aku suka lelaki perut jauh ke depan. comei..

patungcendana said...

sini tak hujan pun...macam mana nak banjir...pkl berapa nak bertolak...?

patungcendana said...

kau keluar la sebelum traffic jam...

apisz said...

pinkiss ---> cari la dato'..ramai je yang buncit...




patungcendana --> OK..huhu

ieNn ZaZa said...

tu kena tny my fren laa..
sama ade hencik leh join ke tak..huhu..

baincardin said...

perghh...panas betul kat sini! Hari Jumaat yg baik ni elok kita semua selawat banyak² ye ;)

apisz said...

ieNn ZaZa ---> haha..aku saje je..have fun

apisz said...

baincardin ---> TQ bain.. =)

a.b geldofg said...

cntik gmbar bro

patungcendana said...

kalau sampai awal...jumpa aku kat ump ya...:-)

Sulela said...

Kehkehkeh...ingatkan betoi la party untuk GAY...Seronoknya mandi air sungai... Iskhhhh...jeles gile neh...huhuhu

ai said...

wakakakakakaka!!
kowang mmg giler! leh lak men air terjun camtu ye? aku tgk cam kowang men ski je. Aku suke tgk abg bambam tu..kiut la! (mampos laki aku jatuh talak 60 ;P)

mira amair said...

best2..aku suka gay..kalo aku tanpa seurat benang pun..dorg x terkam aku..selamat doh..hahahah

besi said...

sg gabai....jadi la heheheheh

cik siti penguin said...

wakakakakakaka!

A a D i I ? said...

owhh..kamu gay rupanya.
hmmmm....

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

alahai ruginye semua gay. lelaki dah la siket sekarang. korunk plak memesongkan diri...

Monkey D Luffy said...

ada gambar best ker? pompuan... haha

fafaz said...

besssssss gile...!!!

cik kedondong said...

gmba ni kat gabai kn?
tp yang cm ade kolam tu kat mane?
atas lg eyh?
apsal ak jmpe tmpat slide je
ceyhh

Bunga Binti Nordin said...

kecik sbb sejuk??
muakkakaka
tipuuu!!!

LifeSaver said...

xtau la plak yg ko ni gay!!!!haha

soda hikari said...

salam, tumpang jenjalan kat blog ni sat, tibe nampak plak gamba2 sungai. uyoooo.. dah lama x mandi sungai ni.. beshnyer..