More Picture at Bukit Tabur

View from peak of Bukit Tabur

View from peak of bukit Tabur


Curam yang agak bahaya untuk sampai ke puncak 11

Curam Bahaya!


Cek point 10..Perlu turun berhati-hati. Dari Cek Point ni, kita boleh nampak UIA.

Check Point 10


Struggle untuk sampai ke puncak..

More advanture

Gayat ni...

Tracy


(^_^)

zassS

37 pengkritik tak diundang:

Mr PenyuBiru said...

wah! satu permandangan yg cantik. nice picture bro! suka tengok! oklah kan dari gambar buntut.hehe

apisz said...

Mr PenyuBiru --> Hahaha..yelah..kang buh gambar bontot, semua duk berkata2 pasal tu je..bosan aku...kat flickr pon ckp tu..ish....

~~~ kay ~~~ said...

wahhhhhhhhh...chantek nyer!!!!
(^_^)

apisz said...

Kay --- Thanks...biasa2 je..budak baru belajar...

ai said...

brani ooo ke kemuncak tu! tp berbaloi kan?? puas ati tgk pemandangan dari atas kan??

apisz said...

kak ai.puas ati gile2...nak repeat lag je rasa..hehehehe..jom?

3p4h said...

Wahh...Beshnye manjat2 nih.. Lama da xpanjat bukit.. =) Gmbr cantek noh!

liyana said...
This comment has been removed by the author.
apisz said...

3p4h ---> Thanks bro!

Lifesaver said...

cantik!!!

apisz said...

Lifesaver ---> jom panjat?

She is a Bubble Machine said...

woww this is amazing. bila lah nak panjat gunung gak nih.

Ibuhani said...

cantik pemandangan......mesti best duduk kat puncak bukit tu kan?

Sulela said...

Apisz, nak cilok gambar yang petama tu boleh tak? Kak nak letak kat screen computer...hehehe. Cantik siot...;)

apisz said...

She is a Bubble Machine --> balik nnt leh panjat la...ni baru bukit..ajak ichi ek... best... =)




Ibuhani ---> jom ar naik kak ani...hehehe..


Sulela ---Ambik la kak..takde la cantik sgt pn....huhu

hestyrezyuda said...

weh.. mana ko men yg aku bagi apis?? ko delete ea... huhuhu.. nak majuk dgn apissss... waaaa:'(
nak majuuuukkk dgn apiiiiiiiiissss

hestyrezyuda said...

err apis.. aku post kat entri lain laa..hehehehe.. aku kompius.. byk nau gamabu.. waaakakaakak..
tak jadik ngajuk dgn apisz laaa...hahahaha

apisz said...

hestyrezyuda ----> hahahaha..kelakar jugak ko ni....

danishahumaira said...

teringat zaman muda remaja dulu, fuh memang semput la nak sampai puncak, bila dah sampai rasa puas

Shemmi said...

dah penah pegi...
dah penah naik..
bleh tahan gayat....

apisz said...

danishahumaira ---> sekarang takde ar tua sgt kan? heheheh..





Shemmi ---> fuyoo..bila pegi?

atty's said...

salam ziarah..

sungguh cantik pemandangan ciptaan allah yg maha esa.
canteknya gambar..mcm kita ade kt sana..

baincardin said...

cun giler pic yg pertama tu! ni gambar dari puncaknya ke? curam gak nak turun tu...:)

tengku_fir21 said...

cantikkk...

Sulela said...

Eh, cantik la tuuuu...saujana mata memandang. Kak dah copy masuk komputer. Time kasih ye Apisz...hehehe

eliza said...

wah cantik..best2...tp apa pasal x pernah mo ajak aku..

IdaAnuar said...

akhirnya...dapat gak tengok gambar cun kat sini...

Lifesaver said...

panjat?aku takut pancit d tgh jalan..hehe

milimilo said...

xberapa minat dgn aktiviti lasak cmni..bukit tabur pun xtau katne..xpnah dgr..huhu

apisz said...

atty's ---Mmg cantek ciptaan ilahi..menunjukkan kebesaranNYA pada kita insan yg kerdil =)

baincardin --- ada berani ke nak panjat? jom?


tengku_fir21 ---> Thanks

(^_^)

apisz said...

Sulela -- Ok kak =)


eliza -- Nak gi sabah ni..ko nak jadi tour guide aku tak?


IdaAnuar --- Tq kak

(^_^)

apisz said...

Lifesaver --Ko kan ngah pregnant..lek ar =)



milimilo --- Tak cube lg mmg tak minat..hehhehehe

baincardin said...

Selamat Pagi Jumaat Apisz!

hee...takde bran nak panjat. ekekeke...

s h a r a h said...

santek!

nurul-h said...

best gile kan bukit tabur? luv the scenery especially area 'carpet' tu haha... cantik gile!! :)

umah i dekat sini jek so salu leh pegi...

jom try bukit apek lak.. kat cheras.. hehe..

miEra-k.. said...

cntiknye..haha,nice sgat..

Gadis.. said...

wah!
cantik gler view kat situ..
nak gak naik gunung..huhuhu

nice blog!