Gambar Di Bukit Tabur

Beberapa gambar yang sempat diupload..tak larat..sakit kaki..gambar2 laen akan di upload lagi....
Kami seramai lima orang hiking bukit Tabur ni..Ah tan, Tracy, Elie, Kevin, Yana n Me..Cina, India, Melayu...Jelas menunjukkan Malaysia sangat makmur..Puas hati aku kuar ngan diorang nih! Thanks guys!


Bukit Tabur2


Elie

Struggle

Ah Tan & Tracy

Bukit Tabur


Bukit Tabur3


Bukit Tabur5


Menuju Puncak


Ah Tan & Yana

(^_^)

zassS

15 pengkritik tak diundang:

hestyrezyuda said...

sssaaaanntik la abang gambar2 tu.. hehehe.. uik kawan, lama tak dgr cerita..waaa panjat gunung tak ajak aku ea.. huhuhu. tapi nice la gambar2 tu, korang wat pose biasa2 je.kualiti gambar tu aku suka.. (ikut panangan kabur aku sebagai seorang yg buta seni gambar laa.. hahaha)

apisz said...

uik...ape kabar? hee..sori la..sebelum ni aku bz je..skrg aku dah free...

so byk masa aku leh enjoy skrg...nway, thanks..aku tak larat nak pikul kamera atas tu..pancit aku..muehahahahhaha...

(^_^)

Sulela said...

Uuuuuu...gayat. Tapi gambar memang cantik la. Look at the sky!...

Apisz, yang pakai topi tu Apisz ke? Apsal badan nampak besar? Dah gumuk ek? kekekeke...larikkkkkk

apisz said...

gayat sgt2 la kak...sy ni dah bwk kamera..susah gile nak panjat curam2..serius cuak gile duk atas tu...

bahaya gak la....hmm, tak semua gambar cantek...

a'ah kak...tp tu lah..berat sy mendadak naik skrg.... =)

(^_^)

Mr PenyuBiru said...

nice picture! and...err..nice buntut also.hehe.. apada..ambik gambor buntut... hehe

apisz said...

Mr PenyuBiru ---> LOL..semua org pandang ke situ..haish.....

~~~ kay ~~~ said...

so NICE!
(^_^)

apisz said...

thanks Kay... =)

Lifesaver said...

kalo bukit ni ko ckp..terima kasih je la..den x sanggop...haha

apisz said...

Lifesaver ----> hahahaha..tau pon ko

Monkey D Luffy said...

lawanya tempat tu

apisz said...

Monkey D Luffy ---> emm..boleh tahan la... =)

baincardin said...

adush pisz! baru 2-3 hari x jenguk sini, dah byk gambar² cun ko dah upload! cantik siot gambar² kt bukit ni.^_^

milimilo said...

kualiti gambar yg superb gile yg mmg boleh buat hati ni meronta2..haha..hiperbola betul

azman said...

view dari peak bukit tabur tu semacam pemandangan di obersea