Kak ani - hutang selesai.....

Tagged by Kak Ani

Answer the tags, n the award is yours. :)




walaupon susah gak menjawab, kenalah jawab..kang jupe kat ngan kak ani, susah nak mintak tolong..hehehe...

1. First insert this badge or the picture above to inform u have been awarded.
2. Make sure u take the picture and said it from - Kak Ani (mention the name who tageed you)
3.You should tell 10 facts or hobbies about yourself
  • Aku anak sulung dari 7 adik beradik dan sudah berkeluarga, ada mak, ada ayah ;P
  • Aku baru je bebas dari cengkaman Unikl - Its real facts! lol
  • Aku suka travel - akan ke Chiang Mai end of june
  • Aku suka fotografi
  • I love NIKON
  • Aku suka buat kerja sendiri daripada bekerja dengan orang
  • Aku mau kawen tp tak tau la bila......
  • Aku suka berniaga
  • Aku......................ntah la...
  • zzzzzZZZZ

4. You should choose 5 others bloggers.
  • hmm...semua org takkan ada masa semua ni...aku pon tak tau la nak TAG sape..


settle hutang....

(^_^)

zassS




10 pengkritik tak diundang:

sharamli said...

c0ngret0

Ibuhani said...

gi Chiengmai nanti nak tgk gambar kat sane....leh? Just to remind u...1st July ade induction InTra....jgn masih kat Chiengmai sudah....

Sulela said...

Ramai gak adik beradik Apisz tapi akak lebih sorang dari Apisz...hehehe

baincardin said...

yay! Chiang Mai...mai mai dah....ngehngeh!....

apisz, sok aku pi UKM,Bangi, pi library buat assignment. x tau laa dpt jumpa ko ke tak. bloggers lain Kell, Lelayong pun ada.

Selamat Berhujung Minggu dgn sakan!^_^'

apisz said...

baincardin ----> esok ek? pagi bleh la jupe..


Sulela ----> hahaha..kelakar..lagi ramai rupenya....


Ibuhani ---> kak ani, kalau tak gi takleh ke? hehe



sharamli --LOL..TQ..tak tau sbb ape..hehe

3p4h said...

Lma da hang x upload gmbr2 br... Silalah abg upoad abg photographer =) He5...

baincardin said...

hah! pepagi kitaorg kat library dah. berpulun mengsiapkn assignment yg melambak!

LifeSaver said...

hutang aku bila nak bayar encik....














bonget!

tengku_fir21 said...

tahniahh...

Shemmi said...

sudah berkeluarga tapi "aku mau kawen tp x tau bila"..

aku x fhm..mgkin kawin kali kedua kot? haha..