Welcome 2010





wow..rasa dah lama sangat dah meninggalkan alam maya ni...hehe..biasala..ada kala hidup ni perlu buat apa yang penting walaupon kita sayang nak tinggal...

1st, aku nak ucap selamat tahun baru warga2 alam maya untuk sahabat2...hahahaha...gile betol aku rasa nak wish gini..confirm aku ketinggalan zaman...takpelah..pedulik apa! mueheheheh...

lagipon aku baru je ada internet sejak move ke pahang....agak lama gak aku menempah line kat sini..biasa la..dalam hutan..payah serba serbi..mujur line tel dah pasang 2 tahun yg lepas..dulu merana jugak nak bersayang masa suka (sms) muehehehehee...Tp tu la malaysia..semakin maju mengikut peredaran zaman sampai cepat rosak budak2 kampung aku ni....erti kata budak2 jakun...

syukur, sbb internet pon da ada..jadi senang la lepas ni...hmm..ape yg korang buat ek 2010 ni..byk sungguh dah aku ketinggalan...adoi..rindu bangat dulu2....takpe..aku rasa tahun ni aku nak share tempat2 yang best aku pegi la...skrg ni aku banyak berjalan je..nama pon dah bukan student kan...hahaha..

tahun makin tahun umur pon meningkat...persoalan yg aku pk mula2 tahun ni, mampu ke aku nak galas tanggungjawab sebagai manusia..rasanya mcm2 nak buat..lepas habis kat Sony ritu, aku mula nak cari keja yg sempoi2 je...yang ada banyak masa..sbb aku tak nak keje byk, gaji byk, tp life aku takde...sbb benda tu semua bosan... rumusannya skrg aku menganggur la...sbb min alif lam alif sin....(malas)

masa keja kat sony, sebulan dua bulan, sonok..byk duit....tp masuk bulan ke3, ayok.....otak jadi tepu, minda makin sempit, jalan tak betol....sbb kehidupan aku dikongkong oleh keja2 yg tak penah habis....duk pk2, baik cari keje yg minat je...mmg keje tu susah kalau cerewet....tp apa leh buat..aku pon termasuk golongan2 yg hampir puluhan ribu menganggur....harharhar....

takpelah..pasti ada keja jugak nnt...hmm..ape ek..utk mul;a2 ni, biar la setakat ni je...nak tulis ape yg terlintas ni mmg byk...tp bawak sabor2 la....


p/S: sape nak ikut aku gi pangkor this week??


yeszzzaaa......


(^_^)

7 pengkritik tak diundang:

baincardin said...

Salam apisz! mmg lama btul ko menghilang...apa² pun, selamat tahun baru dgn azam baru bersemangat menempuh segala cabaran dan dugaan dgn terbaik!

*ckp pasal keje, keje mmg takkan abis sampai bila². Sabo jelaa...^_^

vidadarisakura said...

selamat taun baru 1 bulan.hee

ann frendly said...

ye.. memang lame.. cube cek.. mesti bayak sawang2, habuk2....Err..selamat mengupdate ye.. jangan menghilang lelame lagi lepas nih..

fafaz said...

welcome back!

;))

apisz said...

baincardin ---> ok bain..thanks



vidadarisakura ----> selamat2...heee....


ann frendly ---> ok ann,,tgh mengupdate..dun wori..x hilang lg..ekekeke...


fafaz ----> Thanks =)

Lifesaver said...

bonget dah datang!hahaha

apisz said...

lifeSaver ----> ada aku kisah pasal ko??? syuhhhhh...hahahahhaa