salam semua

Terlebih dahulu, aku memohon kemaafan kerana sudah lama aku tidak berlegar di alam maya.. Aku minta maaf seandainya ada sahabat2 yang melawat page aku yg tak seberapa ni, x dpt aku balas kunjungannya...

Aku sebenarnya sekarang berada di alam pekerjaan yang mana langsung tidak mengizinkan aku untuk terus online...kalau dulu aku sebagai student mungkin banyak masa..sekarang benar2 menyiksakan aku untuk menulis...

Saban hari aku menunggu mood untuk terus menulis...banyak benda aku nak cerita, bermacam2 perkara nak aku kongsi...tp aku rasa biar lah relaks dulu kejap..aku mau pegi terawihhhh....kerja2 gak, tp jgn lupe buat ibadat.... =)

Tunggu kunjungan aku....

salam...

selamat berpuasa semua...

(^_^)

zassS

6 pengkritik tak diundang:

Sulela said...

Owwwhhhh...dah keje ye. Takpe...kak tunggu entrymu ittew...hehehe

Salam Ramadhan, Apisz. Selamat berpuasa...

ZARA 札拉 said...

huwaa~

dah kerja~

tahniah pisz!!

sharamli said...

selamat ari raya...hik3

eliza said...

... ;)

apisz said...

sulela ---> akak..long time no see..sorry k..sgt bz la kak...cube bahagi masa betol2 ni...rindu sgt2... =)


ZARA 札拉 ---> yeah.... =) thanks...


sharamli ----> raya apa ko ni? ish2...heheheh..


eliza ---> =P

Lifesaver said...

aku pon rindu ko!

ko rindu aku x??hahaha