Bosan-bosan

Aku baru je balik dari putrajaya..subuh td aku kuar untuk shoot gambar..bertemankan sahabat aku, amyrol..tp hampeh lah..cuaca tak mengizinkan untuk shoot...jadi tak dpat la shoot...huhu..punya lah semangat aku nak petik shutter kamera aku yang dah lama tak usik..

Aku balik dengan hampa...hukhuk..masa balik tu, aku singgah jap la kat Tasik Cempaka, Bangi.. Aku shoot la jugak burung2 kat tepi tasik tu..dapat lajugak..hehe...AKu tidur 2 jam je ni..pagi td aku tgk bola je...

Arsenal, team fav aku kalah..huhu..takpelah...biaselah tu...aku x puas hati pasal ref bagi penalti tu...tak patot pon..masa ashavin jatuh, tak nak plak bagi penalti..ceh! bola bola......

Hari ni aku x gi kerja..sbb nak rest..takde masa nak enjoy bila dah keja..byk xtvt harian aku yg terpaksa ditinggalkan buat sementara...so hari ni biar aku rest sepuas2 nya dan buat apa yg aku suka...semalam kawan aku ckp dia masuk kerja hari ni..perh, kalau pk pasal duit, jeles gak...hahaha..nak je kerja...tp hari ni awek sony tak kerja..hahaha..baik aku takyah kerja lah...x dpt cuci mata pon...muehehehe...

Aku nak upload gambar lah hari ni...gambar2 lama... =) selamat berhujung minggu dan selamat menyambut kemerdekaan kepasa semua rakyat Malaysia...

(^_^)

zassS

6 pengkritik tak diundang:

Sulela said...

Owhhhh...takde awek, tanak keje ye...ekekeke...

Selamat beristirehat, Apisz...;)

sharamli said...

beristirehat tu bkn tid0 kn..kn..kn..

p0sa2 ni xel0k tid0 byk..hu3

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

lalalalalalalallala budak tak mandi.

ZARA 札拉 said...

woot~

lalalala~

Lifesaver said...

x bg tau pon dtg putrajaya...aku majuk ni!

baincardin said...

tgh berehat lagi ke ni pisz?

*MU menang sbab bias sgt laa kt tpt dia tu. aku pon x puas ati gak gunners kalah mlm tu. tp takpe, arsenal advantage 1 game wat masa ni.