Outing Landscape after Subuh

Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin

Location: Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin
Time: 290729H Aug 09
With Ajim & Amyrol

Pagi tadi lepas subuh aku kuar jap..sepatotnya kerja..tp aku monteng...hahaha..malas lah nak kerja hari sabtu...aku masuk halfday je lah hari ni...

Ni gambar yang aku dpat dan aku try buat HDR mcm bain selalu buat..tp aku tak power pon..sbb baru nak belajar...huhu..dah tau lama..tp ni baru nak buat..sbb sebelum ni tak minat sgt...Harap Bain dpt ajar aku lagi...betol tak bain?? hehe...

Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin


(^_^)

zasSS

14 pengkritik tak diundang:

sharamli said...

cantek....

sharamli said...

cantek....

sharamli said...

cantek....

Yern Ain said...

pontenggggg!!

apisz said...

sharamli Thanks!


Yern Ain Biar la!!!!

~~~ kay ~~~ said...

salam,
wahhh...cantik ler!!!
(^_^)

3p4h said...

Smart la bro! Stunning pics!

Actually nk tny, HDR ni apa purpose dia sbnrnya eh? Supaya nmpk detail of da pics eh?

liyana said...

gorgeous :D

apisz said...

~~~ kay ~~~ tq =)


3p4h HDR tu nak bg detail je lg gambar tu.. =) aku baru je cube buat..x pandai jugak bro... =)



liyana TQ!

3p4h said...

Ic... Nk tny, apa pula beza kalo main dgn shadows and highlight dlm PS3?

Sbb prnh try dl n tgk2 ia menyerlahkn detail of da pic.

A part of HDR 2?? Yeke? Jz asking.. He5

Lifesaver said...

kat ne ni???x penah tgk pon..lalallalala

baincardin said...

Subhanallah! cantik sangat gambar ni Apisz. :) lihat saja langit dan tasik tu...mmg HDR ni menaikkan lagi details, reflection dan sebagainya.

*cuba ko bayangkan apisz, camera digital compact yg biasa je kalo guna HDR dah cantik, bila guna camera DSLR cam ko pakai tu...lagilaaaa bertambah²lah terbaik kecantikannya gambar itu! :)

baincardin said...

buat lagi pisz eksperimen HDR ni. aku sampai skang x jemu² lagi dok melayan HDR ni. ^_^'

Alam Setia said...

Bagus picture ni. Subuh2 ko ambik