Notis Amaran!


Aku nak notiskan kat sini yang aku tak dpt online minggu ni..sangat busy dengan kerja diKL.. so mana2 yang dah TAG aku tu, aku mintak ampun, aku tak dpt jwb...

Minggu depan semua kerja perlu disubmit..kehidupan aku sgt huru hara..nanti aku dah siap semua kerja, aku akan aktif semula..muahahhaa..

Oklah..chow!

zassS

21 pengkritik tak diundang:

sharamli said...

ok

Y E R N ain said...

perasan.
mcm la ada org mau tag dia.

qishie said...

ntah..ada orang nak tag ke?

piqah SHJ. said...

ye. faham faham. busy man. :)
caiyok!

penjenayah.merah.jambu. said...

hihi..selamat berbusy2an!
till then take care ok!
jgn pressure sgt! :)

fafaz said...

busy?
ala..
bkl merindui kamoo..
heee..
:P

Monkey D Luffy said...

HEHE.. kerja lebih penting

cik siti penguin said...

ok. ok. tc then.

baincardin said...

semoga slamat kesemuanya. aku ni pun tgh bz exam ni.wawaaahh......

Shemmi said...

seme pakat2 bz..

canggih2...canggih sungguh ko piz..

*_* <==satu ketika dulu aku rasa 'canggih' adalah perkataan yg paling canggih

kell said...

heheee...pakat2 bz :)

A a D i I ? said...

okeh, pegi la..
gua tak heran..


lalala~

DrSam said...

siapkan mana yang lebih penting. Yang dahulu, didahulukan.

patungcendana said...

huru hara tu bukan kau punya default mode ke...hehe...:-)

LifeSaver said...

nak mengelak la tu!hahaha

Sulela said...

Huuuuu...Apisz busy tahap gaban ropanya...

eliza said...

ehem...ehem..

baincardin said...

yay! exam dah abis yay!

si apiez ni lum blik lagi ke? mmg bz banget tahap gaban 19 mamat nih! huhuuu....:)

BudAk hijAu said...

bz kah...?alaaaaaaaaaa.. :D

A a D i I ? said...

mane ko pegi ni pisz?

~~~ kay ~~~ said...

wahhh,ade amaran ker...hiks!
hehehee...