Layang2 dan Mancing


Stress dengan kerja dan belajar kadang2 kala menyebabkan aku mau jadi gilak...
mana taknya..kerja dengan melibatkan org ni, kadang2 menyusahkan..tapi mana ada kerja tak melibatkan org...huhu..

so aku dengan rasa bosannya, kuar gi selayang..tau kenapa selayang? sebab setahu aku, kat selayang je tempat orang main layang2...

aku gi time tu hujan renyai2..tapi punyelah semangat nak main, aku gi jugak lah...aku bwk anak2 aku gi main sama..hahaha..

sampai kat sana, aku tengok ramai gak lah yang duk main..layang2 diorg semua cantek2..tapi aku punya? yang harga rm1 je..gambar otomen...muahahhahhaa...nak beli yang mahal, aku takde duit.. =P

aku buh sekeping gambar bukti yang turut serta bermain layang2...

Gambar disengaja gelapkan dan cuaca ni jugak gelap sbb hujan


Bila layang2 aku dah berada kat langit mencecah awan, aku tinggal je mcm tu...sbb aku nak gi mancing lak...

my cute son =)

Cakk ar....

Tak ku sangka ikan kat sini mudah dapat..senang ckp, letak je pancing, confirm dapat ikan! ikan duyung pon dapat sbb ramai tepi2 tasek duk jogging..wakakakakkaka...

Aku gi mancing dengan awek comel..aku pos gambar bukti aku mancing...hehehe.....

Tunggu dengan kesabaran

Muka gembira dapat ikan 1st time

Dapat Belut!!

Sekumpulan belut yang berjaya ditangkap

zassS

(^_^) enjoy urself!

30 pengkritik tak diundang:

A a D i I ? said...

aku agk curious dgn statement "my cute son" tu.

errr...ank ko lelaki? tp pkai gaun pempuan? betol kaa? =)


lalala~

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

belut!!

best!!

QueenWizza said...

lol da kawen ke..hahaha

one love said...

cute sangattttt :)

apisz said...

A a D i I ? ---> pertanyaan ko susah aku nak jawab..LOL




ZARA 札拉 [사랑해~] ---> ape yang best ngan belut?



QueenWizza ---> LOL..nikah je belom.. =P


one love ---> ape yang cute? =)

sharamli said...

geli melihat belut tersebut...

corneamelayu said...

aku tgh heran ni...hmmm

apisz said...

sharamli ----> geli kenapa?


corneamelayu ----> heran? syyyhhh...

intan.dayana said...

aku yg dOk kat slyg ni pOn xpenah pegi lg tpt bermaen layang2 tu..huhu~

piqah SHJ. said...

hahahaha
mcm turut heran lah.
sbb..haihh
rase cm lom kawen..
pastu..anak tu khunza ke?hahaha laki2 bole pompuan pon bole..so laki pakai baju pompuan. =p

yang pasti hati kecil kuat mengatakan.
u dun hav any kids and still not married.
haha

baincardin said...

huu..apisz. ramai betul aweks kecewa kalo tau ko dah kahwin. :) hehe. tang layang2 tu, layang otomen tu, teringat aku main masa darjah 2. buat sendiri pakai lidi je.nak beli mmg x mampu langsung time tu. hee..

baincardin said...

hu..ikan belut tu camne nak makan? x penah mkn belut.

baincardin said...

belut masak asam pedas bole ke? heheh...ke potong2 dadu buat ikan masin? aku x penah mkn belut daa....I'm sorryyyy......(kata Amir bukan raja lawak) :")

apisz said...

intan.dayana ---> lah, ye ke? lain kali jom join?


piqah SHJ ---> lom matang ke aku ni lum kawen? wakakkakaka...

ko leh ajdi ahli nujum ar..hehehe

apisz said...

baincardin --> kecewa? muahahaha..

layang2 dulu semua uat sndri..skrg mana ada budak2 pandai buat...



bai, belut ni goreng sgt sedap...buat sup pon sodap....

(^_^)

Monkey D Luffy said...

comel anak ko



awek comel tu bini ko? ;p

apisz said...

wakakkaka...anak org..anak sendiri lom ada..ngeh ngeh ngeh....

Sulela said...

Ngaaaaa...seronoknya buat aktiviti riadah camtu...kekeke. Gemuknya belut!

kEy said...

ala......nak main layang2.....adeh...x adil ni~
ptg ni k0nfem mao beli layang2~
then lari2 dlm uitm ni~
muktamad~
lalala~

LifeSaver said...

ko ada anak?

Shemmi said...

layang2 bkn kat selayang je..
kota kemuning yg xde perkataan "yang2" pun ada org men taw...huhu

baincardin said...

ko kena tagged apiez! I'm sorry......

patungcendana said...

aku pandai buat layang2...serious...:-)

liyana said...

hmm..ur secret save with me

eliza said...

hik3..ada anak..hik3.. :p

nazz said...

hgggrghhrg...aku geli tengok belut.. hilang jantan aku.. kah kah kah

~~~ kay ~~~ said...

salam,
lama nyer.... kay x singgah sinih!!
mengikut sumber, laksa penang paling sedap di Butterworth... kuahnyer dibuat dari belut!!
(hehehe... x mo makan dah kat situh)

nadey said...

wow besh gile memancheng...
susah dpt belut kt tasek cmtu
cmne leh dpt
biasenye belut die senang putuskn tali...wow
hebat la
leh wat belut goreng belade
mmg sedap

3p4h said...

Wah byknya belut!!! Tgkp guna umpan apa ya??

p/s: Lama da xmkn belut... hu5... Belut goreng besh ooo!

miszrLina said...

eh,itu dekat umah saye! hehe...
klu weeken sure jem gilers kat sana..

tp syok la tgk layang2 mcm2 jenis rupenye...

err... belut????? eeiiiii *_*