sorry kawan2...



masih mood bekerja dan menyiapkan kerja2 yang nak habis...so lagi seminggu akan di update..


salam..

(^_^)

10 pengkritik tak diundang:

eliza said...

dimaafkan..

baincardin said...

takpe Apisz. concentrate ngan keje tu betul². buat yg terbaikkkk......:)

baincardin said...

apisz....Bain's Fever tengah melanda teruk sekarang ni! hehe. ko nak join tak? nanti bila dah bebetul free,...join demam ni skalik ok? huhuuu......then aku masukkan ko skali dlm list Gaban 19 kat blog aku tu. hehe....

piqah SHJ. said...

busy gile..
amik kos ape ni study?seronok je..

apisz said...

eliza ---> TQ



Bain ---> OK bain.. aku join ye nnt.. =)



piqah SHJ ---> busy la..nak wat mcm mana..hehe... =)

IdaAnuar said...

windu kat apisz..nak wat cam ne kan orang busy lah kata kan...di maafkan lah apisz tu...sebab nak jadi orang berguna kan...hehehehe

penjenayah.merah.jambu. said...

dimaafkan..
:)

penjenayah.merah.jambu. said...

dimaafkan..
:)

A a D i I ? said...

accepted!

lalala~

~~~ kay ~~~ said...

0ooooooooo sibuk rupernyer!!
wish u all the best & have a lovely day! (^_^)