Menghilang Tanpa Berita

sambutan hari guru


waaa.....lama sungguh aku menghilang...siap private lg...sbb kemalasan yg melanda tu lah jadi aku bosan nk update..lagi2 kemunculan muka buku... sampai forum photography pon aku mls nk on lama....

kalaulah aku tidak mengenali muka buku....pasti blog menjadi pilihan...lama2, baru aku paham, blog n fb sangat berbeda....kepuasannya tidak sama...

bagaimanapon, aku kini terpaksa bekerja mengadap komputer 24 jam..so tiada masalah untuk aku berblog...guys, aku sekarang berada di Raub, di sek ren pamah kulat.. aku masuk kerja kat sini 3hb hari tu..baru je lagi...

So elok ler aku citer sket pasal tempat baru aku ni...Kg Pamah Kulat ni terletak dekat dengan ulu dong, Raub.. kalau sape2 yang lalu Raub, pastu ternampak signbord nak ke Pulau Chekas, Lata Jarum, itulah jalan yg sama nk ke kampung nih...

Lata Jarum memang cantik la...tak tipu...korang leh datang sendiri...dr KL, 2 jam jer....Aku kerja kat Sek Ren Pamah Kulat as kuli batak... alhamdulillah, rumah sewa aku depan sekolah je..Tp rumah kampung je..faham2 je lah....mula2 aku masuk, seram giler...takleh tidur...lagipon rumah tu dah hampir setahun takde penghuni...

Nasib baik rumahnya depan sekolah dan dekat dengan pondok pengawal keselamatan...Setakat hari ni, aku ok je duk kat rumah tu.... =)

Ok la..ada kerja mau sambung....

(^_^)

yeszzaaa

5 pengkritik tak diundang:

effie said...

ow kerja kat raub..da dkt da tu na smpai kuantan..

baincardin said...

blog ngan fb mmg byk beza. aku lebih prefer blog dr fb. kepuasannya lain.

so, ko berblog dr raub pahang la ni?

apisz said...

effie, dekat dah..hehe..


bain, betol...dari raub =)

Emran Mohd Tamil said...

dok sinie rupenya.. hehehe

hestyrezyuda said...

betul la pis.. kepuasan blog lagik padu tau dari fb... huhuhuhuhhu