Beronline di malam hari di rumah





yahooo...memang syok habis...sejak aku di Raub ni, malam2 memang takde aktiviti sangat.. Lepas solat isyak biasa memang aku dah get ready tidur...tp malam ni, aku dapat online....


Minggu lepas ada kontraktor komputer masuk sekolah..mulanya memang technician sekolah aku taknak amik wireless..aku racun la sket2...dlm kepala dah set, memang aku usaha gak biar wireless sampai ke rumah aku..at least aku ada benda sket nk buat...

Pagi tadi dengan semangatnya pasang ler...Jenuh la jugak nk bagi dapat sbb mcm2 setting, nk cari pot dekat2 rumah lg...tp mujur la techinician aku cemerlang berjaya menyetelkan..Test punyer test, dpt la kat rumah aku, tp dianya rumah tak dapat....miahahhaha...

Ntah masa bila dia ubah pot wireless tu ntah..tau2 malam ni dia ym aku...ceit, dia berjaya mengambil internet tu jugak...Maka sekitar2 rumah aku ni, dapat la wireless free!!

Btw, wireless ni takde la best sgt sbb aku takleh akses youtube, torrent, n ada lg2 la...biasa la...kena sekat...huhu...takpelah, janji dapat blogger n buat keja aku...


p/s : Mood Happy

(^_^)

yesszzaa

5 pengkritik tak diundang:

baincardin said...

lepas ni rajin²la ko update. panggil balik follower² mai datang sini. ^_^

Ibuhani said...

so bolehlah kasi nyawa balik kat blog apisz tu......hehehe.... :)

effie said...

hampes la..cakap kt guru besar kang..
owh patut la slumber buzz sblm pg subuh..
good job..
mari berblogging semula.
kerana kepuasan nya berbeza..kan..

corneamelayu said...

projek haram....

apisz said...

Bain ---> itu pasti dan aku akan cube cari kontek2 lama...



ibu hani ---> boleh2..hehe


effie ---> nak kejut effie bgn subuh..hehehe



corneamelayu ---> projek bersama =P